Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmerket mat.”
Anmeldelse av Ristorante Sant'Antioco

Ristorante Sant'Antioco
Vurdert som nr. 9 av 2 096 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 50
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Maten var utmerket, det samme var lokalene. Betjeningen ikke så veldig imøtekommende, derfor kun 4. De kunne smilt og vært litt hyggeligere. Ellers veldig bra.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Bent O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Antonio M, Proprietario på Ristorante Sant'Antioco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your kind words and we are very happy to read your compliments!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 431)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 1 431 anmeldelser

Anmeldt 13. november 2018

Liten koselig restaurant kun få meter fra hotellet. Anbefaler denne restauranten, god service og nydelig mat.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, hegehauge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Antonio M, Proprietario på Ristorante Sant'Antioco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your compliments!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Beliggende noen hundre meter fra torget i gamlebyen. Intimt og koselig restaurabtlokale. Behagelig, proff og servicevennlig servitør med anbefalinger. Fantastisk mat med tilhørende god drikke.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Antonio M, Proprietario på Ristorante Sant'Antioco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Takk for komplimenter! Du er velkommen i vår restaurant! Grazie mille ed arrivederci :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

En mandag kveld i oktober, rolig i byen og heldigvis ledig bord uten å ha bestilt.
Det er en liten og intim restaurant. Kvalitet fremfor kvantitet.
Fulgte anbefalingene til den svært hyggelige polske servitøren. Hun kunne sitt fag, sammen med kokken.
Dette var bra.

Spiste bruchetta pomodoro,
Pasta Malloreddus,
Og avsluttet med dobbel espresso og en fantastisk tiramissu
Med 2 glass hvit Sardinia vin, så kom dette på 137 sloty, bra deal.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Geir Martin A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Antonio M, Proprietario på Ristorante Sant'Antioco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your kind words and we are very happy to read your compliments! You are always welcome in our restaurant!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Rolig atmosfære, i et hyggelig lite lokale.
Bruschetta Sicilia style anbefales! Godt framlagte retter, og veldig gode snaps laget av kokken på kjøpet. Ok pris. God mat og svært hyggelig betjening, spesielt Zoriana.

Dato for besøk: august 2018
Takk, nftm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Antonio M, Proprietario på Ristorante Sant'Antioco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your compliments!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ristorante Sant'Antioco, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Ristorante Sant'Antioco? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din