Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spot on”
Anmeldelse av Moo Moo Steak & Wine

Moo Moo Steak & Wine
Få mat levert
Vurdert som nr. 162 av 2 269 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 22
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Jeg har lenge ønsket å teste ut plassen men det har aldri klaffet før nå.

Vi valgte å gå innom og ble geleidet gjennom et hærligt lokale til et ledig bord. Fra første stund var alt på stell og servitøren var rett og slett helt fantastisk.

Samtlige valgte New York steak med forskjellig tilbehør. Maten var utsøkt, det gjelder både kjøttstykket så vel som tilbehøret.

Strålende atmosfære, unik betjening og meget god mat gjorde opplevelsen komplett og kan på det sterkeste anbefales til andre.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Shadowcrows
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JanuszB368, Kierownik på Moo Moo Steak & Wine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much for coming! We are so thrilled that you enjoyed your meal. We strive to give each guest the perfect dining experience and we’re so glad that we hit our mark. We appreciate you taking the time to review us. Hope to have you back again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (654)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 654 anmeldelser

Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat.. vi koste oss glugg ihjelHyggelig betjening og akseptable priser. Var så mett etter hovedretten at det var ikke plass til dessert. Smart å bestille bord, for her var det veldig populært:-)

Dato for besøk: november 2018
Takk, torildb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JanuszB368, Kierownik på Moo Moo Steak & Wine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2018
Google-oversetting

Thank you for taking your time for the review. We love to hear about our great staff and services. We really appreciate it and hope to see you soon. Take care

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Hørt mye bra om dette stedet. Etter min mening så var selve burgeren smakløs men tilbehøret helt Ok. Var veldig trege med å komme å ta bestillingen selv om det var lite folk i lokale. Men hyggelig sted.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 676helenem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JanuszB368, Kierownik på Moo Moo Steak & Wine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018
Google-oversetting

Thank you for taking your time for the review. Take care

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Veldig bra mat og gode viner - flinke kelnere
Har også et sted borti gata med burgere...
Kan anbefales - betalte 1500 for 5 m dessert

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 648arvidf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JanuszB368, Kierownik på Moo Moo Steak & Wine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018
Google-oversetting

Thank you for taking your time for the review. We love to hear about our great staff and services. We really appreciate it and hope to see you soon. Take care

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, mye på tallerken og god service. Famile på 11 stk og alle var fornøyd og mette. Meget god pris med tanke på kvalitet på mat og service

Dato for besøk: september 2018
Takk, Fredrik R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JanuszB368, Kierownik på Moo Moo Steak & Wine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018
Google-oversetting

Thank you for taking your time for the review. We really appreciate it and hope to see you soon. Best wishes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Moo Moo Steak & Wine, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Moo Moo Steak & Wine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.