Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Slik skal det vera!”
Anmeldelse av Art Restaurant

Art Restaurant
Vurdert som nr. 15 av 2 269 Restauranter i Krakow
Prisklasse: USD 9 - USD 23
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 22. november 2018

Maten var eineståande, vinen perfekt og servering og tilrettelegging i ein klasse for sjølv. Servinga var som ein liten dans for to. Finare stund ved restaurantbordet har me aldri hatt. Slik skal det vera når du går ut på ein restaurant med stil og klasse, og då betalar ein gjerne det det kostar.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AtleH5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018
Google-oversetting

We are very pleased to read such favorable reviews. We do our best to create a special place with delicious food, friendly atmosphere and professional service. Our greatest reward is the satisfaction of our guests. Thank you very much for sharing your opinion about our restaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (908)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 908 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Spiste 9-retters middag med drikkepakke (finest). Spennende og særdeles velsmakende retter. Utsøkte viner, sjampanje og noen overraskende drikker kompletterte opplevelsen. Vennlig og svært engasjert kelner. Kjøkkensjefen kom også til bordet og ville høre hvordan maten smakte. En fantastisk opplevelse, anbefales!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, ingeborgg689
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion. We are very happy that you enjoyed food and spent a really nice evening in our restaurant. We are also very proud of our crew, these young, experienced and talented people do their best to create such a place.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Hadde lest anmeldelsene og hadde store forventinger. Vi ble godt tatt imot, og fikk veiledning og forklaring om maten hele tiden. Servitørene var superhyggelige og ville veldig vel, men det ble litt overkill for vår del. I tillegg var det "Live music" med piano og sang, så det var vanskelig å snakke sammen. Maten? Jo den var god nok den...

Dato for besøk: november 2018
Takk, 543bentej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018
Google-oversetting

We are aware that everyone likes a different atmosphere of resaturation. We are an elegant place, but far from pretentious. We want everyone to feel comfortable with us and feel a friendly atmosphere. Thank you for your opinion about our restaurant, we will take this elements into consideration.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Art restaurant er virkelig verd å besøke, prøvde en 9 retters med vinpakke, utrolig god service, meget godt forklart hver eneste rett og vin, hvorfor de passet sammen. Må sette av 3 timer til dette, men tiden gikk fort

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 451runev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you very much for choosing our restaurant and sharing your opinion with others. We attach big importance to the satisfaction of our guests and we want to meet the highest expectations. We care about high level of services and a friendly atmosphere, we invite you to visit us again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig flott resturang midt i gamlebyen. Hyggelige lokaler. Utrolig bra service og kjekke servitører. Mat var aldeles nydelig, muligens to 3 i krakow. Kjempe god sammensetning av mat vin paring. Gleder oss til å komme tilbake.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Shebbas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018
Google-oversetting

We are a restaurant where everybody can feel comfortable and feel at ease. Our talented Chefs propose delicious dishes which are a perfect combination fo tradition and modernity; and our crew will take care of every detail. We invite you very warmly to visit us again in the near future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Art Restaurant, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Art Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.