Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gourmetrestaurant.”
Anmeldelse av Art Restaurant

Art Restaurant
Vurdert som nr. 15 av 2 269 Restauranter i Krakow
Prisklasse: USD 9 - USD 23
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Vi feiret gullbryllup der. Vi var to vennepar som bestilte 9 retter med drikkepakke til. Det var spennende for hver rett som ble presentert for oss av en hyggelig kelner. På forskjellige tallerkener kom rettene inn med spennende kombinasjoner og malerisk satt sammen som små bilder på tallerkenen. Det var ikke store rettene, så 3 forretter, suppe, to hovedretter og tre desserter gikk helt fint med forskjellige viner og brennevin til. Vi skulle ønske de hadde bare servert forskjellige viner til rettene, en vodka til en rett, og whisky til en annen rett falt ikke helt vår smak. Ble for kraftig og dominerende synes vi. Lyse fine lokaler, behagelig pianomusikk. Vi hadde en opplevelsesrik kveld med gourmetmat på høyt nivå.

Dato for besøk: november 2018
Takk, A2S6E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

We are very pleased that you chose our restaurant, and the whole visit left an unforgettable taste and visual experience. We care for a friendly atmosphere and professional service, and chefs constantly amaze us with their innovative proposals. Thank you very much for your opinion.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (908)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 908 anmeldelser

Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Dette var så mye mer enn en mat opplevelse, det var full pakke. Vi ble tatt godt imot når vi kom og dette fortsatte helt til vi dro. Vi hadde en 7 retters tasting menu som var utrolig smakfull både for øyne og gane. Rettene hang sammen på en god måte. Servitørene var svært kunnskapsrike og fløy lydløst med varme smil mellom bordene. De passet på å gi oss god forklaring på hva vi fikk på tallerken. De virkelig så kundene sine på en helt upåklagelig måte, slik har vi knapt opplevd før. Vi anbefaler denne gode opplevelsen på det sterkeste og gleder oss til neste besøk.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, audbloddervikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much for choosing our restaurant. We are happy that the dishes prepared by our chefs have met with your admiration. We are glad that these moments have brought an unforgettable impressions and you felt good with us. Our menu is changing with the seasons, so we invite you to try our new proposals in the near future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018

Maten var eineståande, vinen perfekt og servering og tilrettelegging i ein klasse for sjølv. Servinga var som ein liten dans for to. Finare stund ved restaurantbordet har me aldri hatt. Slik skal det vera når du går ut på ein restaurant med stil og klasse, og då betalar ein gjerne det det kostar.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AtleH5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018
Google-oversetting

We are very pleased to read such favorable reviews. We do our best to create a special place with delicious food, friendly atmosphere and professional service. Our greatest reward is the satisfaction of our guests. Thank you very much for sharing your opinion about our restaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Spiste 9-retters middag med drikkepakke (finest). Spennende og særdeles velsmakende retter. Utsøkte viner, sjampanje og noen overraskende drikker kompletterte opplevelsen. Vennlig og svært engasjert kelner. Kjøkkensjefen kom også til bordet og ville høre hvordan maten smakte. En fantastisk opplevelse, anbefales!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, ingeborgg689
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion. We are very happy that you enjoyed food and spent a really nice evening in our restaurant. We are also very proud of our crew, these young, experienced and talented people do their best to create such a place.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Hadde lest anmeldelsene og hadde store forventinger. Vi ble godt tatt imot, og fikk veiledning og forklaring om maten hele tiden. Servitørene var superhyggelige og ville veldig vel, men det ble litt overkill for vår del. I tillegg var det "Live music" med piano og sang, så det var vanskelig å snakke sammen. Maten? Jo den var god nok den...

Dato for besøk: november 2018
Takk, 543bentej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018
Google-oversetting

We are aware that everyone likes a different atmosphere of resaturation. We are an elegant place, but far from pretentious. We want everyone to feel comfortable with us and feel a friendly atmosphere. Thank you for your opinion about our restaurant, we will take this elements into consideration.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Art Restaurant, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Art Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.