Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og atmosfære”
Anmeldelse av Art Restaurant

Art Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 2 095 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 51 - USD 72
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Vi valgte 7retters meny, alt såg flott ut og smakte nydelig. Flinke servitører som kom med gode anbefalinger og var observante. Satt hele kvelden og nøt mat og drikke. Anbefales-vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, lisagS6092TF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019
Google-oversetting

We are pleased that the dishes served by our chefs delighted you not only with taste, but also with its appearance. We care for our guests at every level and we are pleased that you could feel the unique atmosphere of our restaurant. Thank you very much for your feedback and we invite you to visit us again in the near future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (860)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 860 anmeldelser

Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Vi besøkte restauranten i romjulen, og det var meget hyggelig. Vi bestilte 7-retter tastingmeny, og det var retter som var nydelig satt sammen. Alt ble presentert av en servitør som hadde mye kunnskap om mat. Kokken kom også ut og hilste på. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, KristinArvesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019
Google-oversetting

Thank you for choosing our restaurant. We are very happy that you have spent this special time in with us and your expectations have been met. Thank you very much for sharing your opinion.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Vi feiret gullbryllup der. Vi var to vennepar som bestilte 9 retter med drikkepakke til. Det var spennende for hver rett som ble presentert for oss av en hyggelig kelner. På forskjellige tallerkener kom rettene inn med spennende kombinasjoner og malerisk satt sammen som små bilder på tallerkenen. Det var ikke store rettene, så 3 forretter, suppe, to hovedretter og tre desserter gikk helt fint med forskjellige viner og brennevin til. Vi skulle ønske de hadde bare servert forskjellige viner til rettene, en vodka til en rett, og whisky til en annen rett falt ikke helt vår smak. Ble for kraftig og dominerende synes vi. Lyse fine lokaler, behagelig pianomusikk. Vi hadde en opplevelsesrik kveld med gourmetmat på høyt nivå.

Dato for besøk: november 2018
Takk, A2S6E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

We are very pleased that you chose our restaurant, and the whole visit left an unforgettable taste and visual experience. We care for a friendly atmosphere and professional service, and chefs constantly amaze us with their innovative proposals. Thank you very much for your opinion.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Dette var så mye mer enn en mat opplevelse, det var full pakke. Vi ble tatt godt imot når vi kom og dette fortsatte helt til vi dro. Vi hadde en 7 retters tasting menu som var utrolig smakfull både for øyne og gane. Rettene hang sammen på en god måte. Servitørene var svært kunnskapsrike og fløy lydløst med varme smil mellom bordene. De passet på å gi oss god forklaring på hva vi fikk på tallerken. De virkelig så kundene sine på en helt upåklagelig måte, slik har vi knapt opplevd før. Vi anbefaler denne gode opplevelsen på det sterkeste og gleder oss til neste besøk.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, audbloddervikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much for choosing our restaurant. We are happy that the dishes prepared by our chefs have met with your admiration. We are glad that these moments have brought an unforgettable impressions and you felt good with us. Our menu is changing with the seasons, so we invite you to try our new proposals in the near future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018

Maten var eineståande, vinen perfekt og servering og tilrettelegging i ein klasse for sjølv. Servinga var som ein liten dans for to. Finare stund ved restaurantbordet har me aldri hatt. Slik skal det vera når du går ut på ein restaurant med stil og klasse, og då betalar ein gjerne det det kostar.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AtleH5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NataliaS8870, Guest Relation Specialist på Art Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018
Google-oversetting

We are very pleased to read such favorable reviews. We do our best to create a special place with delicious food, friendly atmosphere and professional service. Our greatest reward is the satisfaction of our guests. Thank you very much for sharing your opinion about our restaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Art Restaurant, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Art Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din