Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Travelocity
Expedia.com
USD 65
USD 56
Vis tilbud
SPAR USD 9
Gratis avbestilling frem til 26.06.21
Orbitz.com
Booking.comUSD 64
eDreamsUSD 65
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (228)
Filtrer anmeldelser
228 resultater
Vurdering fra reisende
207
17
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
207
17
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 228 anmeldelser
Anmeldt 11. november 2019

Veldig god plassering. Må gå 80m til frokost. Litt harde senger. Meget vennlig og hjelpsom personale. Fint rom, rent og pent. Frokosten var veldig god, selv om man måtte gå til et annet bygg for å spise.

Dato for oppholdet: november 2019
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, bwArntzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PaulinaKubiakAmberDR, Kierownik på Amber Design Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2019
Google-oversetting

Dear bwArntzen,

Thank you so much for giving us this five star feedback of your recent experience with us.

We are very happy you enjoyed your time at Amber Design Residence especially our friendly staff, our fabulous location as well as the cleanliness and the comfort of your room.

As you mentioned, breakfast is served at Bistro Bene located just around the corner.
It is a place offering a casual and relaxed character with an exceptional atmosphere that we recommend but would not dare to compete.

Thank you for your feedback about the mattress. To ensure comfort for all of our Guests, we kindly inform you that hardness level of it is "medium".

We really hope that for your next trip to Krakow, we will have the pleasure of seeing you at our place.
Please be sure to get in youch directly with us at office@amberdr.pl to receive the best offer.

Warm regards,
Paulina Kubiak
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2019 via mobile enheter

Hotellet er veldig fint og sentralt. Vi hadde Balcony Boutique rom, luftig, god plass og en liten balkong ut mot bakgården. Veldig hyggelig personale. Det som dro ned opplevelsen var frokosten. Det var dårlig utvalg av det meste. Vi fikk kaffe og te når vi kom, men hvis vi skulle ha påfyll måtte vi betale for det. Samme med juice, det kunne vi få mot ekstra betaling. Dette har jeg aldri vært ute for før. Kanskje en bagatell for noen, men hadde jeg visst dette på forhånd hadde jeg aldri valgt dette hotellet. Det er så mange hotell å velge mellom i Krakow så neste gang vi skal hit, i desember, velger vi et annet.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, LilMa_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PaulinaKubiakAmberDR, Manager på Amber Design Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2019
Google-oversetting

Dear LilMa_13,

Thank you for taking the time to share your feedback. We are pleased to know that you enjoyed your time with us and that the room and location were to your liking.

At the same time, please accept our sincere apology for the shortcomings you experienced at breakfast.
We would like to assure you that in this case we've already made improvements needed.
We are happy to inform you that our breakfast offer includes complimentary unlimited juices, coffee and tea.

In spite of that situation, we really hope that we may have the chance to welcome you back at Amber Design Residence in the future.
Please contact us directly at office@amberdr.pl and we will try to make your stay as memorable as possible.

Warm regards,
Paulina Kubiak
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Dette hotellet har perfekt beliggenhet i gamlebyen i Krakow. Gåavstand til det meste! Rommene er romslige og rene og veldig stilige! Det eneste negative er frokosten som var ganske enkel. Vi kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, RandiHeim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PaulinaKubiakAmberDR, Kierownik på Amber Design Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2019
Google-oversetting

Dear RandiHeim,

We would like to take this opportunity to thank you for leaving your review on TripAdvisor.
We are thrilled to read that you enjoyed our services and facilities. Your opinion is very important for us and stays as a reward and motivation for the future.

We are very lucky to be situated in such close proximity to all of the tourist attractions and wonderful pubs, cafes and restaurants.
The property is very well maintained and the housekeeping staff are the unsung heroes. We take great pride in our cleanliness and presentation with our housekeeping team working diligently each day to ensure this.

Furthermore, we are very grateful for your feedback about the breakfast, which helps us to continually improve, and thank you once again for sharing your experience.

We hope that for your next trip to Krakow, we will have the pleasure of seeing you at our property.
Please be sure to get in touch directly with us at office@amberdr.pl.

Best regards,
Paulina Kubiak
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2019 via mobile enheter

Vi er veldig fornøyd med oppholdet, spesielt det unge personalet som var veldig imøtekommende. Moderne rom med romslig bad og liten kjøkkenbenk med kjøleskap. Det eneste som skuffet var frokost vi hadde på bistroen rundt hjørnet. Begrenset utvalg av pålegg, Ikke juice eller annet å drikke enn vann. Det glutenfrie brødet var tørt og elendig, spesielt når det ikke fantes brødrister. Ikke verdig et 4-stjerners hotell.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 660tinas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PaulinaKubiakAmberDR, Manager på Amber Design Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2019
Google-oversetting

Dear Tina,

I apologize for not being able to respond in your language.

Thank you very much for taking the time to review your stay with us.
We are very happy you enjoyed your time at Amber Design Residence especially our excellent service, the fabulous location as well as the cleanliness and the comfort of your room.
Your feedback is very much appreciated as it enables us to improve standards. I will pass on your comments regarding breakfast to the Restaurant Managment.

We certainly wish to welcome you back again in the near future. Please do contact us directly when your plans take you back to Krakow and I will ensure you are well looked after.

Warm regards,
Paulina Kubiak
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019 via mobile enheter

Flott, nytt hotell beliggende i utkanten av gamlebyen. Fantastisk service og hyggelig personale som ordner det du har behov for. Kort avstand til det meste, 10 min gåtur til torvet, og 10 min til Galeria Krakowska (stort kjøpesenter).
Høy standard på rommet - dobbeltrom med balkong mot bakgården.
Kommer garantert til å bo der igjen om vi skal tilbake til Kraków.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Trond K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PaulinaKubiakAmberDR, Kierownik på Amber Design Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2019
Google-oversetting

Dear Trond K,

Thank you so much for taking time to write the review and for your kind comments regarding your recent stay with us.

We are very happy you enjoyed your time at Amber Design Residence especially our excellent service, the fabulous location as well as the comfort of your room with balcony.
I will certainly share this feedback with other team members. We really appreciate your opinion. We are full of joy that we could have dealt with your expectations.

We certainly wish to welcome you back again in the near future. Please be sure to get in touch directly at office@amberdr.pl to receive a special offer.

Warm regards,
Paulina Kubiak

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser