Koselig lokalt spisested. Nydelig mat, topp service og kjempegod stemning 👍 Anbefales 🍷fine priser
43–47 av 8 441 anmeldelser
Anbefaler stedet. Sjarmerende plass med mye god mat. Fire personer spiste middag og dessert med en flaske vin, kaffe og brus til ca 800 norske kroner. Trekker litt ned med uoppmerksom og litt treg service, men helt grei service. Jeg spiste and. De andre spiste svin indrefile. Alt var godt og fint tilberedt.
Hadde lest om restauranten og gikk innom for lunch:) hyggelig betjening tok imot oss og vi følte oss velkommen fra første stund. Vi bestillte noen foretter, oksekjjake og innbakt svin med plomme. Alt smakte nydelig og vi bestemte oss for å gå tilbake på kveldstid, og vi ble ikke skuffet. Kan anbefales på det varmeste. God mat til en hyggelig pris.
Bestilt bord på forhånd , etter anmeldelser på Trip A. 2 par, middag på kveld. Grei mottakelse. Bestilt forskjellig, fra andebryst, pork knuckle, kyllingbryst. Sa fra om ventetid 40 minutt på knuckle, det stod, så vi var klar over det. Liten forrett m potetsuppe. litt skuffet der kanskje, store potetbiter og noen kjøtt greier. Hadde forventet myk-jevn suppe. Pork var nok høydepunktet. andebryst var dessverre gjennomstekt, solbærsaus bar litt preg av bare solbær-kokt, jevnet. Ingen tegn til redusering m rødvin-kraft el l. Kyllingbryst var dessverre også tørt, altfor mye nøtter inni. Våger litt frampå om litt hektisk, folk inn- mat-ut. Bittelitt skuffet her. Men helt klart supert sted for de fleste.
Fant restauranten på Trip Advicer, booket bord på forhånd. Det var lurt for her ble det fullt. Koselig lun og litt old fashion style på lokalet. Vi gikk alle 4 for en lammerett i jerngryte, god smak på maten. Dessert ble en lun eplekake med is og krem. God service.