Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Bestill bord
2
tor. 29.7.
20:00
Vurdert som nr. 258 av 2 096 Restauranter i Krakow
Prisklasse: USD 4 - USD 23
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Vakker utsikt, Familier med barn, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Barscene
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

HRC i Krakow er helt ok, men på ingen måte revolusjonerende. Sammenlignet med andre HRC vi har vært på var det en smule skuffende. Maten var helt ok, men nådde ikke opp til forventningene. I tillegg var det kaldt i lokalet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 893elisabethl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KatarzynaS5727, Kierownik sprzedaży på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018
Google-oversetting

Dear 893elisabethl,

Thank you for taking the time to post a review of our Hard Rock Cafe Kraków.
We are always striving for excellence and I am very sorry that your experience wasn't so good and knowing that we have failed you. We have been facing some serious technical problems with hitter and we did our best to solve it as fast as it was possible.
We really hope that you'll give us another chance to make things right for you in the future.
Best regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4 156)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 4 156 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Ventet lenge på bord pga mange gjester, noe som var greit nok. Hyggelige kelnere, men maten var helt absurd dårlig. Bestilte burger som kom svidd og tørr og med usmeltet ost. Burgerbrødet smakte alt for søtt, og måltidet var generelt usmakelig. Lokalet var trangt og veldig kaldt.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ida92TH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KatarzynaS5727, Kierownik sprzedaży på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2018
Google-oversetting

Dear Ida92TH,
Thank you for taking the time to post a review of our Hard Rock Cafe Kraków.
We're sorry to read that the burger you received did not lived up to your expectations or to our usual high standards. We really hope that you'll give us another chance to make things right for you in the future.
All best.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Først og fremst; altfor dårlig lokale. Vi fikk bord i 3. etasje og der var det så trangt at det var lite hyggelig. Altfor mange bord skviset inn på altfor lite plass. Vi bestilte tre hovedretter, to til oss voksne og en til en jente på tre. Det tok litt tid å få mat, men når den først kom var den god. Kjøkkenet glemte den ene retten, og treåringen måtte vente i 20 minutter til på maten. Personalet stresset mye og det var lite oppfølging. Bare to jentetoaletter og køen for å komme inn strakk seg ut i trappa.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, ElenaSJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KatarzynaS5727, Kierownik sprzedaży på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018
Google-oversetting

Dear ElenaSJ,

Thank you very much for getting in touch with us to rate your recent visit at Hard Rock Cafe Kraków. Also thanks for your honest description of what you were not happy with. We are really sorry that you felt that the service made you feel let down. We've already shared your comment with our Management Team and Server Department.
Yes, we are one of the smallest Hard Rock Cafe, but we have a great location in historical building with unique view on Main Market Square, and we used to be very busy...
On the other hand we're very thankful that you write that the food was OK.
We really hope that you will give us a chance to make things right in the future, but the buillding will stay the same ;)

All best regards.



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Midt på torget i gamlebyen så er Hard rocken. Store porsjoner og likt over hele verden. God service,alt stod til forventingene. Eneste minuset var at pommes frites som var litt lite stekt/kald.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, hegehauge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KatarzynaS5727, Kierownik sprzedaży på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018
Google-oversetting

Hello hegehauge,

Thank you very much for getting in touch with us to rate your recent visit at Hard Rock Cafe Kraków.
We are happy we lived up to your expectations of what makes Hard Rock Cafe Kraków so special - portions and service. Sorry for the fries.
We hope to welcome you back again in the near future! ;)

Best regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Beliggende midt på torget i gamlebyen. Hard Rock er Hard Rock uansett hvor i verden du er. Servitøren innrømte at de hadde gamle menyer som ikke stemte med hva de egentlig hadde...

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anna_Drewniak, Customer Support Specialist på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018
Google-oversetting

Hello Stian
Thank you wery much for taking your time to write a comment about your time in our venue and description what you weren't happy with. We'alredy passed your comment to our Management Team. We hope you will visit us again to have another opportinity to check how cool we are:) All best!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din