Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skoletur”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Vurdert som nr. 270 av 2 105 Restauranter i Krakow
Prisklasse: USD 4 - USD 23
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Barscene, Vakker utsikt, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Middag, Reservater
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 11. september 2019 via mobile enheter

Vi besøkte stedet for lunsj under en skoletur. Dette er et populært spisested i hjertet av Krakow. Man må påregne litt venting. Vi fikk god mat og god service.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
katerynaoleshko, marketing coordinator på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2019
Google-oversetting

Dear Erlend1973,

Thank you so much for your positive review about your time at Hard Rock Cafe Kraków. It's great to know, that we've met your expectations! All your kind words we'll pass on straight to our Staff team. In each of our restaurants around the globe you will receive good service and delicious food ... ALWAYS.
We do hope you'll come back to Kraków and Hard Rock Cafe in the near future. Best regards from HRC Team!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 853)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 3 855 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Jeg har besøkt nesten 60 Hard Rock Cafeer rundt om i verden . Dette er den absolutt minste av dem. Veldig få memorabilia og utvalget på menyen imponerte heller ikke i en by hvor markedet bugner av både mat og øl. Her trengs det å ta noen grep.
Maten vi fikk var helt grei, men sammenliknet med andre HRC var den også godt under snittet.
Meget hyggelige ansatte var et pluss, det skal de ha.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Ewnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
katerynaoleshko, marketing coordinator på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2019
Google-oversetting

Dear Ewnor,

Thank you for choosing our rock' n 'roll venue during your stay in Kraków. We are sorry to see, that your experience was worth only 3 stars. We're truly sorry to hear, that our Hard Rock Cafe didn't stand out from the others moreover didn't leave an unforgettable trace in your memory.
Well that's true, our legendary venue isn't the biggest one, but is great located and you can always rely on our helpful staff. Thank you for appreciating our amazing american food, which always made with fresh ingredients.
We hope to welcome you back again in the near future!
All best! ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019

Hyggelige servitører, men Lang ventetid på både drikke, mat og betalingsterminalen. Bestilte en hamburger medium stekt og en godt stekt, Fikk to svidde og tørre hamburgere og vassen chips.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Hammerhaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
katerynaoleshko, marketing coordinator på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2019
Google-oversetting

Dear Hammerhaug,

Thank you very much for your feedback and description of what you were not happy with. We are really sorry that food did not live up to your expectations or to our usual high standards. Your honest opinion have been passed straight on to our Management Team. The situation with a long waiting time is not a habit at Hard Rock Cafe Kraków. We would love the opportunity to discuss your visit further with you so, with this in mind, can you please send an email to krakow@hardrockcafe.pl with some more details of your visit?
On the other hand, thank you for appreciating our helpful Staff Team. We will pass on your kind words to them. We really hope that you'll give us another chance to make things right for you in the future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2019 via mobile enheter

Veldig tørr burger og chips. Eneste som trekker opp er aircondition på en varm dag, og en vennlig servitør.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 204runer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
katerynaoleshko, marketing coordinator på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2019
Google-oversetting

Dear 204runer,

Thank you very much for your feedback and description of what you were not happy with. We are sorry to read, that food did not live up to your expectations or to our usual high standards. Your comment about our burgers will be taken on board and shared with the team, especially Kitchen Department. At Hard Rock Cafe our chefs always work to very high standards and we are sorry that during this visit you did not leave feeling you had enjoyed a typically awesome Hard Rock experience. On the other hand, great to know, that the quality of service was to your liking.
We do hope that you will visit Hard Rock Cafe Kraków again and give us another chance to make things right for you in the future. Rock on!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2019 via mobile enheter

Var god mat og drikke på Hard Rock kafé, god service vær det også. Men veldig høy musikk. Vet det er en kafé med rock, men musikken var så høy at det var problem å prate med de ved samme bord.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Turisten16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
katerynaoleshko, marketing coordinator på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2019
Google-oversetting

Dear Turisten16,

Thank you for taking the time to let us know about your visit to Hard Rock Cafe Krakow. We are sorry to see that your experience was worth only 3 stars. Please remember that you can always ask for one of our Managers and suggest to turn down the music volume. On the other hand, thanks for appreciating amazing American cuisine, cold drinks and friendly staff.
We are waiting for your next visit! Best regards from Staff Team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din