Til tross for en koselig tur, opplevde vi at personalet på hotellet var nokså respektløse. Den siste natten var det et stort arrangement i festsalen like under hotellrommet vårt. Klokken halv to på natten ringte vi ned til resepsjonen for å høre når det ville bli mulig å sove. Fikk beskjed om at festen varte til kl 5 på morningen. Vi hadde ikke fått noen varsel om dette og følte det var urettferdig at vi skulle betale for et hotellrom det var umulig å sove i, grunnet all støy fra festen. De ansatte kunne ikke hjelpe oss. Etter andre telefonen fikk vi tilbud om å bytte rom, noe vi gjorde. Klokken tre våknet jeg av bråk fra festen, til tross for at det nye rommet var på andre siden av hotellet. De hadde skrudd opp lyden betraktelig.
Da vi skulle sjekke ut fikk vi gratis transfer til flyplassen og badesalt som «plaster på såret». For all del, koselig det, men nordmenn liker verken å «føle seg kjøpt» eller få manko på søvn. Når man booker weekend på et spahotell burde det jo være avslappende omgivelser.
Frokosten var god og vi var veldig fornøyd med rommet. SPA-avdelingen var koselig og vi var strålende fornøyd med massasjen. Allikevel kommer vi ikke tilbake på grunn personalets mangel på serviceinnstilling.