Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 90
Vis tilbud
Expedia.com
USD 95
Vis tilbud
Trip.com
USD 80
Vis tilbud
Hotels.comUSD 95
TravelocityUSD 95
HurbUSD 111
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 976)
Filtrer anmeldelser
1 976 resultater
Vurdering fra reisende
1 135
659
128
32
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 135
659
128
32
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 1 976 anmeldelser
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Bodde på hotellet i 3 dager og hadde det bra. Vennlig og serviceinnstilt betjening, god frokost og stort rom. Spaet var lite, og de dagene vi var der var det vanskelig å få behandling- det var noe skuffende. Tar ca 20 min å gå til sentrum, men lett å få taxi!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 381helenet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. november 2018

Vi hadde et flott opphold på hotellet. Veldig god frokost. Hyggelig og servceinnstilt personale. Rent og fint på rommet. Og det var herlig å slappe av i svømmebassenget etter å ha gått i byen. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Berit Sola G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Vi tok ei uke ferie i krakow, hotellet har fine rom med AC,badet er stort nok og sengene er bra
Bra basseng i kjeller med boblebad og treningsrom med noen apparater
Frokosten er også kjempebra,personal er hyggelig og hjelpsomme
Inn til gamlebyen koster det ca 35 kroner med taxi
An anbefalest

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, gjomyre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karolina H, Manager på Hotel Galaxy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
Many thanks for taking the time to share your kind words following your stay at Galaxy Hotel. I was so pleased that you liked all facilities and the great service. Thank you for highlighting our breakfast. We certainly hope to welcome you back again in the future.
Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Finner ingenting å utsette på hotellet. Svarer virkelig til forventningene.
Ligger skjermet men sentralt slik at det er lite støy rundt hotellet men samtidig ikke langt fra kjøpesenter eller sentrum.

Betjeningen er serviceinnstilte på sin polske måte. Ikke forvent smil og pågående selgere, men de er der for deg og du føler deg velkommen. Slik virker det som de generelt er i serviceyrkene her i landet.

Lokalene er ryddige, rene og oppdaterte hele veien. Ingen skitne kroker eller avglemte hjørner.
Hvis du mangler noe er de lynraske med å møte dine forventninger!

Hoteller har basseng og spa i kjelleretasjen. Også her er det rent og ryddig!
Hotellet fremstår som organisert og vellstellt fra topp til tå!

Spaet er ikke av det billigste i området, men er lett tilgjengelig hvis du bor her. Heisen går rett ned og det er ingen gjennomgangs trafikk i denne etasjen så du kan trygt labben rundt i morgenkåpe uten å sejenere andre gjester.

Hotellets bar er lett tilgjengelig og har de fleste aktuelle drikker.

Vi prøvde ikke restauranter men menyen så bra ut, prisene i det øvre siktet og lokalene fremsto delikate.

Frokosten er veldig bra, bedre en forventet.
Ryddig og rent. De fyller ofte på så du trenger ikke være redd for å bli stuck with leftovers

Alt i alt har jeg bare fine ting å si om hotellet og oppholdet!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 917juliek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karolina H, Manager på Hotel Galaxy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for taking the time to share this lovely feedback from your recent stay at Galaxy Hotel. I was delighted that you enjoyed the location and service you received from the team. I hope we have the opportunity to welcome you back to Galaxy Hotel again in the future. Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2018 via mobile enheter

Til tross for en koselig tur, opplevde vi at personalet på hotellet var nokså respektløse. Den siste natten var det et stort arrangement i festsalen like under hotellrommet vårt. Klokken halv to på natten ringte vi ned til resepsjonen for å høre når det ville bli mulig å sove. Fikk beskjed om at festen varte til kl 5 på morningen. Vi hadde ikke fått noen varsel om dette og følte det var urettferdig at vi skulle betale for et hotellrom det var umulig å sove i, grunnet all støy fra festen. De ansatte kunne ikke hjelpe oss. Etter andre telefonen fikk vi tilbud om å bytte rom, noe vi gjorde. Klokken tre våknet jeg av bråk fra festen, til tross for at det nye rommet var på andre siden av hotellet. De hadde skrudd opp lyden betraktelig.

Da vi skulle sjekke ut fikk vi gratis transfer til flyplassen og badesalt som «plaster på såret». For all del, koselig det, men nordmenn liker verken å «føle seg kjøpt» eller få manko på søvn. Når man booker weekend på et spahotell burde det jo være avslappende omgivelser.

Frokosten var god og vi var veldig fornøyd med rommet. SPA-avdelingen var koselig og vi var strålende fornøyd med massasjen. Allikevel kommer vi ikke tilbake på grunn personalets mangel på serviceinnstilling.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
5  Takk, 669rakelj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser