“Smakløs mat ”

Kjøkken: Amerikansk, Meksikansk, Bar
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Podórze
Anmeldt 4. mars 2024 via mobile enheter

Vi gledet oss til nydelig meksikansk mat, men ble veldig skuffet. Veldig dårlig kvalitet på maten og smakløst. Vi kommer ikke tilbake. Det var vanskelig å få kontakt med servitøren, selv om det veldig få I lokalet.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, kjetil Y

Anmeldt 20. august 2022 via mobile enheter

Yummy! Hvis du har lyst på deilig meksikansk mat - reis hit!

Restauranten tilbyr både inne - og uteservering. Vi benyttet oss av sistnevnte da været var fint, og temperaturen høy. Vi satt under parasoll, i noen «hjemmesnekra» loungemøbler, i en hage-typ. Supersjarmerende.

Servitøren var immøtekommendd og vennlig, og lett tilgjengelig. Snakket helt OK engelsk. Vi bestilte litt forskjellig - og det var MYE mat. Kjempegodt alt sammen. Virkelig verdt et besøk dersom du er glad i meksikansk.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Ida M
Anmeldt 1. mars 2019 via mobile enheter

Litt bortgjemt, men absolutt verdt å ta turen. Hyggelige lokaler, vennlig og hyggelig betjening, god mat og drikke.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 904benteh
ManzanaKrakow, Kierownik ds. PR på Manzana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2019

Hello,

Thank you so much for reviewing us!
We are grateful for your kind words :)

We hope to see you again!
Best Regards,

Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Herlig å finne en så bra restaurant i en bakgård, langt fra gamlebyen. Maten var bare helt fantastisk, drinkene nydelige, kelnerne hyggelige og blide. Topp stemning med høy (litt for høy kanskje) musikk, kult lokale og veldig hyggelige priser!!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Kristinx
ManzanaKrakow, Kierownik ds. PR på Manzana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Hello Kristin,

Thank you very much for sharing with us your opinion! We really appreciate it :)
It is so nice to hear that you have enjoyed :)

Best Regards,

Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Denne restauranten ligger et stykke utenfor byen, men er absolutt verdt å besøke! Ligger i en bakgård og er pyntet med fine lys og stemningen er veldig koselig! Vi fikk god mat og drinkene var veldig gode! Anbefales

Takk, Johannaandreassen99
ManzanaKrakow, Kierownik ds. PR på Manzana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018

Hello Johanna,

Thank you for taking the time to review our restaurant, it is nice to hear so nice words :)

Hopefully see you soon :)
Kind Regards,
Manzana Staff

Reisende som så på Manzana, så også på