Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk service”
Anmeldelse av Amarylis

Amarylis
Vurdert som nr. 16 av 2 096 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 31
Kjøkken: Europeisk, Polsk, Fusion
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Wesoła Zachód
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Vi booket bord i forveien og gikk for smaksmenyen. Da vi kom inn i restauranten ble vi møtt av en enestående kelner som virkelig sto på og var formidabel hele kvelden. Maten var svært god, men kelneren tok virkelig måltidet til nye høyder.

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, A.Marie K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Przemek_Regi, Kierownik ds. PR på Amarylis, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

We are grateful that you visited our restaurant and wrote such a beautiful review, we believe that all aspects of our work bring unique experience to our guests, which is why we are glad that you appreciate highest quality meals and personalized service. Thanks awfully!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (816)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 816 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Helt magisk fra du kommer inn døren. Utrolig koselig kjeller med live piano musikk. Maten av Michelin klasse der alt var fantastisk gjennom ført. Pleier ikke spise dessert men gjorde det bare for å se om alle meny deler var bra. Magisk. Så en vidunderlig servitør med utrolige vin kunnskaper . Ble helt utrolig. Dette er beste Resturangen i byen.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Shebbas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og rolige omgivelser. Anbefales på det sterkeste! Veldig hyggelig og kunnskapsrik betjening

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, maysofies
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

Helt eksepsjonell opplevelse! Spiste her i 3 timer. De som jobbet her gjorde like mye av måltidet som maten, hadde ekstremt god kunnskap om både vin og mat - og begge deler er av det bedre vi har smakt.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 386mariusa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord og ba om å få tasting menyen (den må forhåndsbestilles). Vi bestilte også vinpakken til. Det var et klokt valg. Pianisten spilte nydelig taffelmusikk

Vi satt i det lille rommet som var veldig intimt og hadde fin belysning.

Kelnerne var SÅ proffe og gjorde hver servering til en unik opplevelse! Vi fikk inngående forklaring om hver rett og hver vin. Det var et aldeles fantastisk måltid med mange spennende smaker! Vi ble SÅ godt ivaretatt. Dette er det beste måltidet vi noen gang har hatt! Kommer garantert tilbake ved en annen anledning. Tusen takk!

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, 294metten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Amarylis, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Amarylis? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din