Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk ”
Anmeldelse av Amarylis

Amarylis
Vurdert som nr. 13 av 2 269 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 78
Kjøkken: Europeisk, Polsk, Fusion
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Wesoła Zachód
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Dette er en matopplevelser mann må få med seg når mann først er i krakow. Flott atmosfære i restauranten, særdeles godt mat, samt fantastisk betjening som guidet oss igjennom menyen og ga anbefaling om vin :)

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, terje1982
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Przemek_Regi, Kierownik ds. gości på Amarylis, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019
Google-oversetting

Dear Terje,

We are immensely grateful for your amazing review, thank you that you noticed our top quality of food and knowledgeable service. We are looking forward to your next visit at our restaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (868)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 868 anmeldelser

Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Vi booket bord i forveien og gikk for smaksmenyen. Da vi kom inn i restauranten ble vi møtt av en enestående kelner som virkelig sto på og var formidabel hele kvelden. Maten var svært god, men kelneren tok virkelig måltidet til nye høyder.

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, A.Marie K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Przemek_Regi, Kierownik ds. PR på Amarylis, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

We are grateful that you visited our restaurant and wrote such a beautiful review, we believe that all aspects of our work bring unique experience to our guests, which is why we are glad that you appreciate highest quality meals and personalized service. Thanks awfully!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Helt magisk fra du kommer inn døren. Utrolig koselig kjeller med live piano musikk. Maten av Michelin klasse der alt var fantastisk gjennom ført. Pleier ikke spise dessert men gjorde det bare for å se om alle meny deler var bra. Magisk. Så en vidunderlig servitør med utrolige vin kunnskaper . Ble helt utrolig. Dette er beste Resturangen i byen.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Shebbas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og rolige omgivelser. Anbefales på det sterkeste! Veldig hyggelig og kunnskapsrik betjening

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, maysofies
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018

Helt eksepsjonell opplevelse! Spiste her i 3 timer. De som jobbet her gjorde like mye av måltidet som maten, hadde ekstremt god kunnskap om både vin og mat - og begge deler er av det bedre vi har smakt.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 386mariusa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Amarylis, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Amarylis? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.