En veldig fin og minnerik tur, på en dyster plass. Guiden var en eldre polsk kvinne som var veldig flink og kunnskapsrik. Effektivt og bra opplegg!
Vi ble hentet presist på hotellet i en ganske ny og ren 10-seter. Sjåføren var hjelpsom men ganske stille på turen til og fra, noe som tok en time og ti minutter. Vi fikk en engelskspråklig polsk dame som var veldig kunnskapsrik og som guidet oss gjennom både Auschwitz og Birkenau. Sjåføren kjørte oss mellom de to leirene, og ga oss alle en baguette med ost og tomat og ei flaske vann til lunsj.
Veldig minnerik tur. Noe vi aldri må glemme. Lærerikt for barnebarna mine. Kjempeflink guide som fortalte masse mens vi vandret rundt.
Flott organisert tur med hyggelig sjåfør. Guidene var også flinke og kunnskapsrike. I Birkenbau var det ikke høretelefoner så det var litt vanskelig å høre guiden.
Enkelt å bestille, raskt svar, henter deg ved hotellet, trivelig sjåfør, utrolig dyktig guide som har jobbet 20 år ved museet. Alt i alt anbefales disse på det varmeste!
Jeg kan ikke si at jeg likte stedet, eller at jeg likte meg her, fordi det ikke er et slikt sted. Men når du er i Krakow, bør du ikke gå glipp av det. Det er en sterkt bevegende opplevelse som du aldri vil glemme. Det skjedde, og dette er levende bevis på det. Det er vanskelig å se hva de måtte gjennom, hvor de sov og hvordan de brukte tiden mens de var fanger. Selv guiden ble rørt mens hun forklarte. Du har sett det på film, eller bilder, eller har hørt om det, men når du ser det i virkeligheten, er det mye sterkere!