Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Krakow Auschwitz - Tours på
Anmeldt 4. desember 2019

Vi ble hentet presist på hotellet i en ganske ny og ren 10-seter. Sjåføren var hjelpsom men ganske stille på turen til og fra, noe som tok en time og ti minutter. Vi fikk en engelskspråklig polsk dame som var veldig kunnskapsrik og som guidet oss gjennom både Auschwitz og Birkenau. Sjåføren kjørte oss mellom de to leirene, og ga oss alle en baguette med ost og tomat og ei flaske vann til lunsj.

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, Halvaber
Anmeldt 22. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig minnerik tur. Noe vi aldri må glemme. Lærerikt for barnebarna mine. Kjempeflink guide som fortalte masse mens vi vandret rundt.

Dato for opplevelse: oktober 2019
2  Takk, Marianne A
Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

Flott organisert tur med hyggelig sjåfør. Guidene var også flinke og kunnskapsrike. I Birkenbau var det ikke høretelefoner så det var litt vanskelig å høre guiden.

Dato for opplevelse: oktober 2019
2  Takk, RandiHeim
Anmeldt 28. april 2019 via mobile enheter

Enkelt å bestille, raskt svar, henter deg ved hotellet, trivelig sjåfør, utrolig dyktig guide som har jobbet 20 år ved museet. Alt i alt anbefales disse på det varmeste!

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, livelinn2019
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 4. april 2019

Jeg kan ikke si at jeg likte stedet, eller at jeg likte meg her, fordi det ikke er et slikt sted. Men når du er i Krakow, bør du ikke gå glipp av det. Det er en sterkt bevegende opplevelse som du aldri vil glemme. Det skjedde, og dette er levende bevis på det. Det er vanskelig å se hva de måtte gjennom, hvor de sov og hvordan de brukte tiden mens de var fanger. Selv guiden ble rørt mens hun forklarte. Du har sett det på film, eller bilder, eller har hørt om det, men når du ser det i virkeligheten, er det mye sterkere!

Takk, Traveller516
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original