“Veldig skuffende”

Kjøkken: Polsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Dro hit da restauranten vi planla å spise på var fullt og vi ikke ville vente på ledig bord. Da vi gikk rundt og så etter et annet sted å spise kom vi hit. Til forrett bestillte vi scampi (44zl) . 6 scampi hvorav 2 var bare hoder av scampi. Til hovedrett bestillte jeg noe som skulle være tradisjonell kremet pasta med biff strimler, og kjæresten min bestillte biff. Maten vår så for det første veldig smakløs ut. Biff med en liten skål med pesto og 2 helt vanlig kokte poteter delt i to (nesten dyreste retten på menyen), og pastaen min smakte egentlig bare surkål med litt pastabiter med noen få biter av kjøtt. Bestillte et glass hvitvin og det er det minste vinglasset jeg har fått noengang, 2 store slurker så var det tomt. Kan være at vi var veldig ueheldige, men denne opplevelsen gjør at det ikke frister til gjentakelse, ihvertfall ikke i forhold til den prisen vi betalte.

Takk, celinek516

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Dårlig service, lang ventetid, smakløs mat. Lite hyggelig personell. Små porsjoner. Vin som skulle nytes med maten, kom lenge etter vi var ferdige med å spise. Men renslig og pen restaurant.

Takk, EskilS25
Anmeldt 13. mars 2017

Hyggelig vert som ba oss inn fra gata. Maten var helt topp og kan gjerne gå dit oftere. Koselig atmosfære og hyggelig betjening.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Paul K
Anmeldt 22. januar 2017 via mobile enheter

Denne plassen er å anbefale hvis du er ute etter en god middag i rolige omgivelser. Prisen er like god som maten! Du får et lite glass prosecco som var så god at vi kjøpte en hel flaske.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, monicakjeoy
Anmeldt 1. desember 2016 via mobile enheter

Bra service, dårlig mat, seigt andebryst og rå biff. God atmosfære og bra vin, men maten kunne jeg ha laget bedre selv

Dato for besøk: desember 2016
Takk, G3927SLpeters