Åpen i dag: 07:00 - 22:00
Auschwitz-Birkenau Live guidet tur med transport
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Krakow Tours by KrakowDirect på
4 108
4 108
Anmeldt 6. april 2023 via mobile enheter

Vi ble hentet på hotellet rett utenfor døren, men for some reason gikk ikke dette når vi skulle hjem igjen. Det fikk vi ikke vite noe om. Så de slapp oss av 20 minutter for langt uten noe info. Vi måtte ta tog hjem igjen grunnet snøstorm.
Guiden kunne veldig lite engelsk å vi forstod stort sett ikke noe.
Vi ble overrasket over at 90% av denne dagen stort sett var utendørs. Vi hadde trodd vi skulle få se innsiden av leirene og gasskamrene, men det var bare 5-10% av dagen. Hadde vi visst dette så hadde vi pakket ullundertøy og kjeledress. Var minusgrader og snø ute.
Vi fikk også beskjed om å pakke matpakker, for det ville ikke være mat tilgjengelig på 8 timer. Det var feil, det var masse restauranter, cafeer, og butikker der.

Dato for opplevelse: april 2023
Takk, 905lisbethn
Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Vi bestilte dagstur med transport og guide gjennom hotellet vi bodde på. Ble plukket opp grytidlig av en smørblid sjåfør som rolig plukket opp resten av deltakerne rundt om i byen. Han var svært imøtekommende og blid og snakket utmerket engelsk. Når alle var om bord fikk vi se en film fra frigjøringen av Auschwitz. Han loste oss gjennom kontrollen og helt inn til guiden vår tok over på innsiden. Til sammen var vi en gruppe på ca 15-20 og guiden var rolig, meget kunnskapsrik og engasjert. Alle besøkende med guide i Auschwitz får hodetelefoner så det er veldig stille og respektfullt når støynivået holdes på et minimum selv om det er mye folk. Jeg tror selve guiden gjorde at opplevelsen vår ble optimal. Sjåføren tok imot oss ved utgangen og kjørte oss Birkenau og fulgte oss, også her, helt bort til inngangen og ventet sammen med oss til guiden kom. Birkenau var mye større en Auschwitz men tok likevel kortere tid, mye gåing. Ikke desto mindre verdt besøket. De to plassene hadde jo hver sin hensikt.
Krakow Direct Tours anbefales på det sterkeste, profesjonelt fra start til slutt.

2  Takk, 306synn_veb
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

Vi booket privat bil som arrangerte hele vår tur og det var veldig bra service, punktlighet og en god sjåfør som snakket godt engelsk, var veldig imøtekommende. Alt i alt en veldig flott dag.

Takk, beritg2015
Anmeldt 20. november 2019 via mobile enheter

Kjempefin opplevelse! Behagelig og flink turguide og ikke minst flink sjåfør! Veldig minneverdig tur, absolutt!

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, tonjesvendsen
Anmeldt 11. november 2019 via mobile enheter

Fikk tips fra hotellet om å ta med mat, og det var et viktig tips. En fullpakket dag, uten mye tid til matpauser. Ble hentet på hotellet, av sjåfør/organisator/guide Michael. Michael var en trygg og god sjåfør, kunnskapsrik om området og en tvers igjennom trivelig kar :-) Vi ble godt tatt vare på hele dagen. Et veldig bra opplegg. Passer ikke for barn - det blir for lang tid. Guidene både i Auschwitz og i saltgruvene var kunnskapsrike og gode formidlere. Takk for en innholdsrik dag.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, 868trudek