Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Knallgod polsk mat ”
Anmeldelse av Staropolska Restaurant

Staropolska Restaurant
Vurdert som nr. 472 av 2 096 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 31
Kjøkken: Polsk
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Her får du typisk polsk mat i enkle, men hyggelige omgivelser. De ansatte tar godt vare på deg og vi følte oss velkommen og godt ivaretatt under hele besøket.
Vi spiste en gryterett vi fikk anbefalt av kelneren, den smakte fantastisk!
Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: november 2018
Takk, kselboskar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ewa C, Dyrektor generalny på Staropolska Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018
Google-oversetting

We are grateful for this kind comment. We are happy that your meal at our restaurant was enjoyable. We work hard to make our Guests happy and appreciate your feedback. We hope that once You will return to us.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (613)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 613 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

God mat som vi ikke trengte å vente noe lenge på. Effektiv betjening som kom med meny kort tid etter vi satt oss.

Dato for besøk: august 2018
Takk, mariannel691
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ewa C, Dyrektor generalny på Staropolska Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018
Google-oversetting


Thank you for your feedback . It is important for us to know our guests' impressions so that we keep providing a high quality of services.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Helt enormt go pizza! Flott beliggenhet, god service! Og godt øl! Kommer til og ta turen hit flere anledninger!

Dato for besøk: august 2018
Takk, 351annemariel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ewa C, Dyrektor generalny på Staropolska Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018
Google-oversetting

Thank you very much for visit and for sharing your opinion on Trip Advisor. Thank you for appreciating our food . Our goal is to provide the highest quality of services and give the Guest full satisfaction .

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Vi spiste lunch på denne restauranten som ligger mitt på torget i gamlebyen i Krakow. Flott beliggenhet! Det var nydelig sol da vi satt der, selvom det var litt vind hjalp det godt med varmelamper.
Vi spiste pizza og lasagne. Maten smakte godt og prisene var billige.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, kselboskar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ewa C, Dyrektor generalny på Staropolska Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
thank you for your comment . Our great location is indeed is our big asset. Being so central in the city center is ideal for everyone. I am happy to read that you enjoyed the meal. I believe that you’ll come back.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2017

Restaurenten ligger perfekt til ved kirken på torget i gamlebyen.
de serverer nydelig pizza med tynn bunn og selvfølgelig godt noe kaldt og godt i glasset.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Terje1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ewa C, Dyrektor generalny på Staropolska Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2017
Google-oversetting

Dear Sir,
thank you very much for taking your time for writing our review. I am satisfied that you liked our location , pizza and drinks. See you in our restaurant during your next visit in Krakow.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Staropolska Restaurant, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Staropolska Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din