Silje R
Anmeldelse av Logos Hotel
4,0 av 5 boblerAnmeldt 23. feb. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2024
Romtips: Sentralt Stille Hyggelig betjening Rent og pent Enkel frokost Litt små rom, men med alt man...
LOGOS HOTEL, OwnerLogos Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. feb. 2024
Dear Silje,
Thank you for your lovely review! I am pleased to hear that the cleanliness of the room, along with the service provided contributed positively to your overall stay. In regards to room size, we would like to assure you that we do have different room categories available and it would be a pleasure for us to personally assist you with choosing a room suitable for your needs on your next visit for an even better experience.
Kind Regards,
1.1 km fra Logos Hotel
Flyplasstransport
2.1 km fra Logos Hotel
1.4 km fra Logos Hotel
Se flere hoteller i Krakow
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

mye støy på rommet vårt fra byggearbeid i området. begynte kl 0645 hver dag. Vinduet kunne ikke lukkes fordi der gikk slangen til aircondition ut ...airconditionen var av typen gulvmodell med bøtte bak som måtte tømmes for vann. Den rant over så hele gulvteppet ble vått under vinduet og mot ene sengeplass. Frokosten var ikke den beste..mye fluer og lite utvalg. Spiste ute istedet. Beliggenheten var veldig bra. Ene damen i resepsjonen var veldig hjelpsom. De som jobbet på frokosten derimot var ikke like hyggelige. Badet var greit. Litt dårlig renhold på feks glass til frokost og på rom.

Takk, LindaG4694
Anmeldt 6. juli 2017 via mobile enheter

Vi hadde et familierom til 4, og hadde et ypperlig opphold. Rommet var bra i størrelse, sengene gode, og hyggelig og god service. Godt renhold, og frokosten var helt ok. Restauranten i tilknytning til hotellet serverte en rikholdig og velsmakende meny i hyggelige omgivelser. Hotellet ligger ca 6 min gange fra markedsplassen - helt ok avstand, og dermed mindre støy og uro på natta.

Takk, 17stigb
LOGOS-KRAKOW, Kierownik på Logos Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2017

Dear Guests, It is a great pleasure to read that you had such an enjoyable stay. Thank you for your recommendation. We would be delighted, if you would come back to Krakow and stay once again with us. Please do not forget to take your family and friends. We will be waiting for you in near future. Best regards

Anmeldt 4. juli 2017 via mobile enheter

Passelig gåavstand til gamlebyen, rolig strøk. Vi fikk heldigvis ett rom som hadde aircondition noen rom hadde bare vifte. Greie senger og rent rom men litt gammeldags og litt slitt. Helt grei frokost.

Takk, ann-reisende
Anmeldt 21. mars 2012

Hotellet var greit.. God service - Stort og lyst rom - Sentral beliggenhet -

Vil klage på ein ting: Dagen før avreise, fekk eg resepsjonen til å bestille taxi til plyplassen dagen etter. Då kom der ein pirat taxi. Uten taxi skilt og uten takstmeter. Ein heilt vanleg personbil. Eg avtalte pris på forhånd, så det blei som vanleg taxi. Eg sa i frå til sjåføren at han ikkje var taxi. Han blei litt hissig, men ellers ok.

Dato for oppholdet: mars 2012
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hotell.no
Takk, Trail321712
Anmeldt 6. oktober 2011

Flott beliggenhet. Kort vei til markedet og gamlebyen. Rent. God service. Ordinær standard på rommene, men ok i forhold til prisen. I alt god valuta for pengene.

Dato for oppholdet: september 2011
Takk, KjellemannNorway