Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 94
Vis tilbud
Expedia.com
USD 105
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.02.23
Agoda.com
USD 74
Vis tilbud
Hotels.comUSD 105
TravelocityUSD 105
ZenHotels.comUSD 109
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (935)
Filtrer anmeldelser
935 resultater
Vurdering fra reisende
588
282
54
6
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
588
282
54
6
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 935 anmeldelser
Anmeldt 13. desember 2018

Gammelt Hotel, men moderne innvendig. Gode senger, god frokost, vennlig og hjelpsommme medarbeidere. Kort avstand til alle steder i gamlebyen og Borgen, samt det jødiske kvartal. Kan bare anbefale dette hotellet

Romtips: Sentral, rolig strøk
Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Ragnar A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2017

Hotel Wawel er et gammelt hyggelig hotell i gamle byen i Krakow. Det ligger sentralt men det er rolig rundt hotellet. Betjeningen er hyggelig og rommene er store. Tror vi fikk det største i øverste etasje med stort bad. Frokosten er grei og det er veldig mye folk og spiser på restauranten der om kvelden, både av de som ligger på hotellet og andre. De serverer tradisjonell polsk mat. Det er også tilgang til spa på hotellet. Sengene var gode og det ble skiftet håndkle hver dag.

Romtips: De største og beste rommene ligger nok i toppetasjen(4. etasje)
Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, Trine W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2017 via mobile enheter

Fint hotell med veldig bra beliggenhet. 5 minutter til markedsplassen. God service i resepsjonen. Hyggelig frokost. Litt dårlige senger (twinbed), men stort rom. Flott bad. Fin bakgård for en kopp kaffe. Jeg bestilte massasje i resepsjonen og kunne enten få det opp på rommet eller i spa-avdelingen. Meget hyggelig priser på det. Flotte restauranter 1-2 minutter fra hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, karin375
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2017

Hotell Wawel var et godt utgangspunkt for fem flotte dager i Krakow. Stort og fint rom i 4. etasje og hjelpsom betjening. Frokosten OK, men vi savnet grovt brød. På kvelden er frokostsalen og bakgården en liten, men særdeles god restaurant, som har and som spesialitet.

Romtips: Vi sjekket inn forholdsvis tidlig og ble tilbudt oppgradering til større rom uten ekstra kostnad.
Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, Dagfinn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juni 2017 via mobile enheter

God service. Ok frokost. Bra, rent rom og helt nytt bad. Noe støy fra kirkelokker i nærheten om morgenen, men det må man vel akseptere i katolsk land. Noe treg wifi. Sentralt beliggende. Kan anbefales

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, ove b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser