Shadowcrows
Tromsø, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 29. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Holiday I, ManagerHoliday Inn Krakow City Centre, an IHG hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. des. 2018
Dear Shadowcrows,
Thank you for your candid review.
I was really glad that you enjoyed your stay with us at Holiday Inn Krakow City Centre.
I really do hope that you will get the chance to both visit us again soon.
My kindest regards,
Flyplasstransport
1.0 km fra Holiday Inn Krakow City Centre, an IHG hotel
2.5 km fra Holiday Inn Krakow City Centre, an IHG hotel
0.7 km fra Holiday Inn Krakow City Centre, an IHG hotel
Se flere hoteller i Krakow
1 160
1 160
Anmeldt 15. oktober 2018

En flott by med mye å by på , god mat og flott arkitektur .man burde besøke mariakirken. Vi var i konsentrasjons leir og det var sterkt veldig ren by .masse historie vi hadde guide på bytur og i det gamle jødekvarteret

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, Lena R
Holiday I, Manager på Holiday Inn Krakow City Centre, an IHG hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018

Dear Lena R,
Thank you for your recent stay at our hotel and for giving us high rating.
We are looking forward to your next visit.
Kind Regards,
Lukasz Piskor - Operations Manager

Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Vi bodde her i en uke. Veldig fornøyd. Bare 5 min. gåavstand til sentrum, og 10 min. gåavstand til shoppingsenter Galeria Krokowska. Hotellet var veldig rent og pent, med topp betjening. Det var bare og gi beskjed hvis det var noe vi lurte på eller ønsket. Gode senger og sengetøy. Og ikke minst god aircondition både på selve hotellet og rommene!
God frokost med godt utvalg.
Vi velger gjerne dette hotellet igjen.

Mvh
Turid & Rune

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, TuridH54
Anmeldt 28. juli 2018

Veldig hyggelig betjening både i resepsjonen, spisesalen og ellers. Rent og fint. Store rom med gode senger og aircondition som fungerte som den skulle. Nydelig frokost med alt du kunne ønske deg av mat. Omelett etc. kunne bestilles av betjening. God beliggenhet bare noen minutter å gå til Gamlebyen.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Hellasreisende
Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Jeg arrangerte en konferanse på hotellet for 30 stk og bodde totalt 5 dager der. Alt var veldig bra! Service, maten, rommet etc. Konferanse personellet var veldig proffe og alt var som det skulle. Rommet var veldig fint, ga inntrykk av å være ganske nylig oppusset. Servicen generelt var veldig bra og maten var god. Beliggenheten er ypperlig, rolig men sentralt. Alt i alt et hotell jeg gjerne besøker igjen.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Veronica H
Anmeldt 16. juni 2017

Fint hotell, har ikke noe kritikk å komme med. Vi var så heldig å få gratis oppgradering av rom til "delux" eller noe sånn. Rommet var stort og rent. Bra aircondition. Vannkoker og teposer. Tøfler og badekåpe. De hadde også disponible PCer og skriver gratis, noe som var veldig kjekt når vi trengte å kjøpe og skrive ut billetter til en aktivitet.
Frokosten var bra.
Jeg gir den 3 stjerner/poeng på verdi, fordi vi betalte jo en del for å bo der, og i forhold til prisen var det helt OK siden mye av det ekstra man får er egentlig ikke helt nødvendig, kunne klart oss uten.

Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, karinajn93