Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 90
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.06.21
Hotels.com
USD 90
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.07.21
ZenHotels.com
USD 100
USD 88
Vis tilbud
SPAR USD 12
Expedia.comUSD 90
Agoda.comUSD 91
getaroom.comUSD 100
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 366)
Filtrer anmeldelser
2 366 resultater
Vurdering fra reisende
1 180
944
195
34
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 180
944
195
34
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 366 anmeldelser
Anmeldt 31. mai 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening og fine store, rene rom med gode senger. Gode møteromsfasiliteter og bra konferansesenter. Veldig bra frokost, en kokk lagde omelett etter bestilling. Hyggelig bar, fint svømmebasseng og treningsrom.
Det eneste som trekker ned er lav kapasitet på behandlinger, så hvis du vil ta spabehandlinger sørg for å ha reservert tid på forhånd. Kommer gjerne tilbake hit

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, lilljacquelinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2018 via mobile enheter

Hotellet hadde ikke SPA personell i en helg. En god del bråk. Ble oppgradert for å få utsikt til elven, så det trekker litt opp. Frokosten var dårlig og dyr, og eneste gode var vaflene. Fin lokasjon, og ikke langt å gå til sentrum.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, audunhus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wojtek K, Public Relations Manager på Hotel Novotel Krakow Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2018
Google-oversetting

Dear Mr. Thomas,

Thank you very much for your review and feedback about your stay with us.
We are really sorry to hear that you had a troubled stay with us.
Please accept my sincere apologies and stay reassured your feedback is shared with General Manager in order to eliminate such drawbacks in the future.

Sincerely yours,

Wojtek Kogut
Guest Experience Manager Krakow

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2018 via mobile enheter

Greit og renovert hotell som ligger ved elven ca. 10-15 min gange fra gamlebyen. Bodde i et executive rom som var nyrenovert og fint. Avkjøingsfunksjonen på luftkobdisjoneringen fungerte ikke. Klagde på dette og en tekniker kom å så på det uten at det hjalp. Fikk bytte rom men samme problem der. Måtte derfor sove med vinduet åpnet ut mot en sterk traffikert gate. Frokosten var ganske enkel men grei. Hyggelig og hjelpsom betjening i resepsjonen.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Stein H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NovotelKrakowCentrum, Front Office Department på Hotel Novotel Krakow Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. januar 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your feedback.Please let us express our sincerest apologies for all inconveniences that occurred during your stay. We appreciate that you are sharing your concerns and we hope that you will give us the opportunity to serve you even better during your next stay. We hope to welcome you back to our hotel very soon!

Sincerely,
Stolarczyk Lena
Front Office Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2017 via mobile enheter

Høflig personal, men de fleste er ikke veldig service innstilt og mangler det lille ekstra for at hotellet skal oppfattes som trivelig. Rom var greit, stort og fint, men sengen var hard som betong, så for de som ønsker en behagelig søvn så anbefaler vi ikke hotellet

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 476knutr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wojtek K, Guest Relations Manager på Hotel Novotel Krakow Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your rating.
I am sorry to hear our hotel has not met your expectations.
Please note recently, we have invested a lot of time and and money to improve our services.

Lastly, please accept my apologies for all inconveniences caused.

Best regards,

Wojtek Kogut
Guest Experience Manager Kraków

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2017 via mobile enheter

Veldig enkelt rom. Håpet på rom som på bildene, da det så veldig lekkert ut. Fikk et helt OK hvitt romslig rom. Veldig Bra beliggenhet og store gode hotellputer :-) veldig dyrt i baren på hotellet i forhold til alle andre steder, utrolig nok. Helt greit hotell med hyggelige ansatte. Anbefaler også å få de i resepsjonen til å ringe etter taxi om det trengs, da ble det billigere også :-)

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ElenSk95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wojtek K, Guest Relations Manager på Hotel Novotel Krakow Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2017
Google-oversetting

Dear Vilde P,

Thank you very much for your lovely review. We are glad you enjoyed the stay with us. Hope you will be our Guest again one day in the future.

Kind regards,

Wojtek Kogut
Guest Experience Manager Krakow

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser