Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men det manglet noe”
Anmeldelse av Kogel Mogel Restaurant

Kogel Mogel Restaurant
Vurdert som nr. 107 av 2 096 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Polsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Etter å ha spist biff noen dager på rad bestemte vi oss for å for å prøve fugl. Valgte derfor Kogel Mogel ut i fra anbefalinger på hotellet.

Lokalene virket attraktive og tiltalende med levende piano musikk i bakgrunn.

Samtlige i følget droppet forretten og gikk rett på hovedretten. Det ble and på alle mann.

Porsjonen var raus og anden var perfekt med eple. Uten at en helt klarer å sette fingeren på det så var det likevel som om det manglet noe. Hadde kanskje vært kjekt med noe garnityr som hadde hatt litt tyggemotstand.

Uansett, hyggelig betjening og god atmosfære. Anbefales på det sterkeste for par men er usikker på om jeg ville ha tatt med meg barn hit.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Shadowcrows
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gabriela M, Kierownik sprzedaży på Kogel Mogel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018
Google-oversetting

Dear Shadoecrows,

We appreciate Your opinion. Thank You for coming.

Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 591)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 1 591 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig lokale, ble godt i mottatt frem til vi fikk maten. Maten fremstår smakløs, vanskelig å få kontakt med betjening under måltidet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Boss8853
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gabriela M, Kierownik sprzedaży på Kogel Mogel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018
Google-oversetting

Dear Boss8853

Your feedback is very important for to us, in order to improve the quality and service we provide, therefore we trust that this experience has not clouded any prospects of you dining with us in the future, as this will be welcomed with great regret.

Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2018

Gjennom anbefalinger og div. nettsteder var forventningen høye til et besøk her. Vi ble hyggelig tatt imot og fikk sitte ute i bakgården. Restauranten reklamert for Michelin og da legger de lista høyt. Noe som ikke ble innfridd på matsiden. Fiskeretten var tørr og anda smakløs. Det blir en 3 p.g.a meget oppmerksom servitør om gav hyggelig service

Dato for besøk: august 2018
Takk, kremly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Et kjempeflott lokale med uteserveringsområde i bakgården hvor det er grønt og temperert.

Kjempegod mat, god service og vel verdt pengene!

PS. Prøv anden

Dato for besøk: august 2018
Takk, JoakimGroensdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2018 via mobile enheter

Utsøkt mat, vin, betjening og lokale. Vi ble plassert ute i bakgården med varmelamper rundt. Skikkelig romantisk.

Dato for besøk: april 2018
Takk, arne0ves
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kogel Mogel Restaurant, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Kogel Mogel Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din