Hadde reservert bord og stod oppført på liste uten å ha fått bekreftelse på e-post. Dette ble gjenstand for forrvirring ved ankomst.
Vi henvendte oss først til en servitør som tok oss i mot. Ved henvendelse med navn og at vi hadde reservert bord til riktig klokkeslett så forsvant servitøren. Istedenfor kom det en ny person. Jeg henvendte meg på nytt og pekte selv på listen hvor navnet mitt stod med klokkeslett. Likevel ble jeg spurt 3-4 ganger av damen om jeg var sikker. Veldig merkelig. Selvfølgelig er jeg sikker på mitt eget navn og klarte selv å peke det ut etter ved første henvendelse å ha presentert navnet mitt. Litt synd
Først 5 minutter etter at vi fikk bord så kom det en beklagelse på den dårlige velkomsten.
Det la litt demper på besøket selv om maten var veldig god.
Gåselåret var litt annerledes enn sist, men likevel godt. Heldigvis godt tilbehør og god vin. Den litt lunkne servicen medførte at vi unngikk 3 retter og holdt oss til 2 uten å gi tips.
Var ikke helt fornøyd med bordplassering heller. Litt dårlig plassert med støy fra kjøkken og trekk fra ytterdør.
Usikker på om ratingen skulle vært litt lavere.