Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 87
Vis tilbud
Expedia.com
USD 87
USD 82
Vis tilbud
Hotels.com
USD 87
USD 82
Vis tilbud
CheapTicketsUSD 82
eDreamsUSD 87
TravelocityUSD 82
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (423)
Filtrer anmeldelser
423 resultater
Vurdering fra reisende
335
71
11
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
335
71
11
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 423 anmeldelser
Anmeldt 30. oktober 2018

Sentralt beliggende leilighet med resepsjon og heis. Ligger i gamlebyen kun noen få hundre meter fra det store torget. Fin leilighet og grei soveplass for 4. Romslig balkong med stoler og bord. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Happiness25721691598
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KatarzynaS5736, Manager på ParkSide Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018
Google-oversetting

Thanks for staying with us. We appreciate your feedback. you're welcome to come back !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018

Generelt svært bra. Lyd fra kjøleanlegg (hørtes ut som det var luft i anlegget) dro ned helhets inntrykket. Bestilte transport fra flyplass uteble, ble kompensert med gratis frokost dagen der på. Service var god. Beliggenhet i forhold til main square og gamlebyen helt perfekt. Bestilte tur til salt gruve i resepsjonen var helt som ønsket.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, stetim2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KatarzynaS5736, Manager på ParkSide Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your opinion. We always try to compensate our guests for any mistakes. We invite you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2018 via mobile enheter

Parkside Apartments ligger rett utenfor den indre «torgsirkelen», noe som kan være en fordel mtp støy fra uteliv. Kort gåtur inn til sentrum.
Parkside ser ikke prangende ut fra utsiden, men leilighetene er virkelig flotte! Her har du alt. Eget soverom, stue, kjøkkenavdeling med alle hvitevarer, stor flatskjerm i stua, wifi, stort bad etc.
Dette kan virkelig anbefales! Middels prisnivå.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

Flotte og rene rom, super beliggenhet, nært gamlebyen, men rolig både på dagtid og natt. Vi hadde sent fly hjem, men fikk beholde det ene rommet til sju på kvelden uten ekstra kostnad. Kunne vært her lenge, med både kokemuligheter og vaskemaskin på rommet. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ToneFred
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tomasz M, Manager på ParkSide Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2018
Google-oversetting

Hello!

We are very happy and proud for your review. I hope, we see you again in Cracow :)

Best wishes

Tomasz Michalski

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2017

Alt var topp. Flotte leiligheter med det du trenger, meget god seng. Flott hageflekk med stoler og bord utenfor våres leilighet og godt skjermet, nært til alt . Stille og rolig. God vin i leiligheten da vi kom. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Oddny E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser