Par spa

Flott opplevelse. Behandlerne skapte en rolig og behagelig opplevelse. Samtidlig som de tilpasset... les mer

Anmeldt 27. september 2023
Fearless58620201366
Fantastisk!

Fantastisk! Utrolig hyggelige damer. De var både flinke og behagelige. Vi tok body peeling, aroma... les mer

Anmeldt 27. august 2022
Pernille E

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Krakow
Anmeldt 2. februar 2018

Mor og jeg hadde ansiktsbehandling og pedikyr hos Verde en dag og 2 timers anti-stressmassasje den neste. Alt var helt topp og vi ble godt ivaretatt av hyggelig personale både da vi kom for å bestille og da vi kom tilbake for behandlinger. Jeg kan trygt anbefale dette stedet og kommer gjerne tilbake neste gang jeg er i Krakow.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Heidi H
Anmeldt 29. januar 2018 via mobile enheter

Dette er et veldig bra sted å gå for å nyte en spa opplevelse, de tar veldig godt vare på deg fra du kommer til du går. Folkene er proffe 👍👍

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, HNBW
Anmeldt 27. januar 2018 via mobile enheter

Kjempe proft! God massasje og flinke folk! Ble godt ivaretatt! Anbefaler denne plassen videre til alle og enhver! Fikk gravidmassasje og manikyr😊

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, evelynr97528
Anmeldt 29. desember 2017 via mobile enheter

Dette er første gangen jeg tar massasje og jeg må si at jeg er super fornøyd med både service og utførelse! Vi tok 60min med anti-stress og jeg følte meg som en ny person når jeg gikk ut derfra!

ANBEFALES!!

Dato for opplevelse: desember 2017
2  Takk, Adrian J
Anmeldt 19. november 2017 via mobile enheter

Hyggelig betjening og god massasje. Vi fikk raskt time og de var presise. Skulle imidlertid ønske de var litt tydeligere på muligheten til å dusje på stedet

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, Jorgench