Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Veldig bra pedicure

Fint sted med veldig hyggelig personale. Pedicure var spesielt bra. Sentralt, lett og booke time på... les mer

Anmeldt 25. januar 2020
497bj_rgs
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Juletur

En fantastisk deilig massasje - så avslappende i behagelige og rolige omgivelser. Hyggelige og... les mer

Anmeldt 10. desember 2019
ellenrY1999EH
,
Krakow, Polen
via mobile enheter
Les alle 297 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Krakow
Chocholow termiske bad
23 anmeldelser
fra USD 82,10
Mer informasjon
fra USD 11,47
Mer informasjon
fra USD 18,65
Mer informasjon
fra USD 50,71
Mer informasjon
Anmeldelser (297)
Filtrer anmeldelser
297 resultater
Vurdering fra reisende
250
25
8
8
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
250
25
8
8
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 297 anmeldelser
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Så litt uferdig ut i trappeoppgangen men en fantastisk behandling og fint lokale på innsiden. Vi hadde fotbehandling med pedikyr og 45 min massasje ble der 3 timer tilsammen

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Stabrata
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Jeg og min mann hadde stressmassasje i 45 min. Kjempedeilig!! Kan anbefales! I tillegg hadde vi fotbehandling + shellac til meg. Fornøyd med alt. Veldig greie priser også

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, kathrinenessem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Vi tilbrakte 90 minutter på massasjebenken, og det kan absolutt anbefales. Beliggenheten er veldig sentral, like ved hovedtorget.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Vi dro innom for å høre om de hadde noe ledig, noe de hadde. Veldig god service, måtte vente en liten stund men det gjorde ingenting. Vi fikk servert vann og noe å tygge på. Vi hadde vanlig massasje 45min, og de var så flinke! Utrolig dyktige, anbefales virkelig!!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, D8173FWmonicas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Gjennom flere år har vi alltid brukt Verde. Kjempehyggelige ansatte og veldig dyktige folk. Fine priser. Tilbyr det meste innenfor spabehandlinger. Anbefales på det sterkeste.
I tillegg er de veldig flinke i engelsk som gjør ting lettere.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 663stians
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser