Flott opplevelse. Behandlerne skapte en rolig og behagelig opplevelse. Samtidlig som de tilpasset... les mer
Fint sted med veldig hyggelig personale. Pedicure var spesielt bra. Sentralt, lett og booke time på... les mer
Fantastisk! Utrolig hyggelige damer. De var både flinke og behagelige. Vi tok body peeling, aroma terapi, anti migrene og ansiktsbehandling.
Kommer tilbake!
Fint sted med veldig hyggelig personale. Pedicure var spesielt bra. Sentralt, lett og booke time på mail.
En fantastisk deilig massasje - så avslappende i behagelige og rolige omgivelser. Hyggelige og flinke ansatte som virkelig gjorde at dette ble et høydepunkt for jule turen til Krakow. Delikate lokaler, rolig musikk og atmosfære. Kan anbefales på alle måter.
Detter var en enestående opplevelse ifra det startet og til lenge etter det var over.
Jeg ble vel mottatt. To unge damer sørget for at jeg ble vel pleiet ifra topp til tå.
Jeg valgte litt av hvert, forskjellig: Og alt var like bra. Takk!
Jeg ønsket å komme tilbake ved første anledning, men mandag var alt opptatt. Bortsett fra klokken 10:00. Men det er meget mulig jeg står opp- så jeg rekker det.
Dette var en super opplevelse. Skal tilbake! Proffe behandlere, rent og ordentlig. Meget bra priser.
Bestilt per mail fra Norge et par dager før avreise. Fikk rask tilbakemelding og flere forslag til tidspunkt for behandlingen.vi ble godt mottat og fikk forklart omfanget av behandlingen på engelsk. Vi var to og fikk selvsagt behandling samtidig i eget rom. Nydelig anti-stress massage i 60 min som passet perfekt etter mye sightseeing til fots i 2 dager. Anbefaler dette stedet på det varmeste! Svært profesjonelt, rent og ordentlig, sentralt rett ved torget og fine priser.