Fantastisk!

Anmeldt 27. august 2022
Pernille E
Veldig bra pedicure

Fint sted med veldig hyggelig personale. Pedicure var spesielt bra. Sentralt, lett og booke time på... les mer

Anmeldt 25. januar 2020
497bj_rgs
Stavanger, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Krakow
Anmeldt 27. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk! Utrolig hyggelige damer. De var både flinke og behagelige. Vi tok body peeling, aroma terapi, anti migrene og ansiktsbehandling.
Kommer tilbake!

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, Pernille E
Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

Fint sted med veldig hyggelig personale. Pedicure var spesielt bra. Sentralt, lett og booke time på mail.

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, 497bj_rgs
Anmeldt 10. desember 2019 via mobile enheter

En fantastisk deilig massasje - så avslappende i behagelige og rolige omgivelser. Hyggelige og flinke ansatte som virkelig gjorde at dette ble et høydepunkt for jule turen til Krakow. Delikate lokaler, rolig musikk og atmosfære. Kan anbefales på alle måter.

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, ellenrY1999EH
Anmeldt 24. november 2019

Detter var en enestående opplevelse ifra det startet og til lenge etter det var over.
Jeg ble vel mottatt. To unge damer sørget for at jeg ble vel pleiet ifra topp til tå.
Jeg valgte litt av hvert, forskjellig: Og alt var like bra. Takk!
Jeg ønsket å komme tilbake ved første anledning, men mandag var alt opptatt. Bortsett fra klokken 10:00. Men det er meget mulig jeg står opp- så jeg rekker det.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, EvelynJA
Anmeldt 16. november 2019

Dette var en super opplevelse. Skal tilbake! Proffe behandlere, rent og ordentlig. Meget bra priser.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Toril R