Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag med kona”
Anmeldelse av Restauracja Tradycyja

Restauracja Tradycyja
Vurdert som nr. 210 av 2 269 Restauranter i Krakow
Kjøkken: Italiensk, Polsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Kjempeservice og knallgod mat til en rimelig penge.
Hadde and og kona risotto. Biff tartar til forrett. Meget god mat. Kjempetrivlig hun som serverte oss også

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Trond V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (825)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 825 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018

Dette var en god matopplevelse, alt fra forrett til hovedrett. Sååå fornøyd, til latterlig bra pris. Dette stedet kan virkelig anbefales på det varmeste. Her skal jeg tilbake, garantert.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Adventurer818410
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Vi valgte denne restauranten som siste kveld i Krakow. Vi ble plassert i kjelleren. Fint lokale og hyggelig kvinnelig servitør. Vi spiste både kjøtt, kylling og pizza. Maten tok noe lang tid før den kom, og smakte greit. En forferdelig musikk trakk inntrykket ned. Vi ba om å få musikken dempet, men en servitør skrudde ned, den neste opp....fri jazz høyt til mat, nei takk!

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, nftm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Grupaefi, Public Relations Manager på Restauracja Tradycyja, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Dear Sir or Madam,

Thank you for sharing your opinion. We are happy you have enjoyed both the food and service. All the more we are sorry that the music at our restaurant disturbed your meal though. We hope you will give us another chance during your next visit in Kraków.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2018 via mobile enheter

Vi spiste pasta dumplings og pizza. Behagelig atmosfære. Hadde tenkt å unngå stedet fordi det var en innkastet, men ble positivt overrasket!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Toril Leenborg A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. desember 2017 via mobile enheter

Vi ankom restaurant Tradycyja. En glad gjeng på 8 bestående av 4 par. Betjeningen arrangerte et bord for 8, slik at vi alle fikk sitte sammen. Alt var med andre ord helt OK.

Vår servitør ankom, - og da startet problemene. Hun hadde åpenbart ikke lært noen form for kundebehandling, for høflighet og smil glimret med sitt fravær. Vi fikk imidlertid plassert våre bestillinger, men vårt humør sank i takt med servitørens opptreden.

Drikke til maten ble først servert, men AKK! Vinen som ble servert var lik kald som ølet noen fikk. M.a.o. nok en nedtur.

Så kom maten, som forøvrig var akseptabel, - med et unntak, siden det manglet mat til en i selskapet. Hurtig bestilling ble foretatt, uten noen beklagelse fra servitøren.

Nå var humøret på nullpunktet, og vi betalte og gikk. Det er vel unødvendig å si at det ikke ble noe tips i det hele tatt!

Dato for besøk: desember 2017
Takk, perwb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restauracja Tradycyja, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Restauracja Tradycyja? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.