Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod italiensk mat! Beliggende”
Anmeldelse av Boscaiola

Boscaiola
Vurdert som nr. 133 av 2 105 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod italiensk mat! Beliggende i en av sidegatene i gamlebyen. Vi var veldig godt fornøyd med både pasta og pizza. Hyggelig betjening og god service!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Bjørn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MSHG_krakow, Owner på Boscaiola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020
Google-oversetting

Thank you so much for the positive review about us. We are glad to know that you enjoyed the service and your meal with us. Looking forward to seeing you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 404)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 404 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Anbefaler at du velger fra den italienske menyen, en av oss valgte biff den var helt grei, men ikke mer enn det. Risottoen var superbra, vi spiste frokost her også, nydelig omelett med surdeigsbrød smakte veldig bra.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, 922petterh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Paulina G, Kierownik på Boscaiola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2019
Google-oversetting

Dear 922petterh
Thank you for taking the time to write such a great review. It was a great pleasure to read that you enjoyed the ambiance, service and food so much. Hope to see you again.

Kind regards
Paulina Grzybek
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Tilfeldig at vi havnet her, men veldig glad for at vi gjorde det. Deilig pizza og gode drinker i et koselig og rustikt lokale! Dra hit om du vil spise italiensk.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, maariehansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Manager R, Kierownik på Boscaiola, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2019
Google-oversetting

Dear maariehansen,

We are glad that you enjoyed your experience at our restaurant. It is very encouraging to get such positive and supportive feedback from our Guest. If you are by Krakow again, we warmly invite you again to visit us.

Best regards,
Paulina Grzybek

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og flotte omgivelser. Litt for lang ventetid på maten. Italiensk tema med rustikk følelse

Dato for besøk: november 2018
Takk, 502mikaels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Plassen du kan ta med hele flokken på jobb eller annet og virkelig boltre deg.. 60 personer i kjelleretasjen var både trivelig og ga rom for armsleng... nydeligmat og gode anbefalinger på vin...

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, B-A_Connolly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Boscaiola, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Boscaiola? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din