Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 78
Vis tilbud
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Priceline
USD 73
Vis tilbud
Trip.com
USD 69
Vis tilbud
Expedia.comUSD 80
Hotels.comUSD 80
HurbUSD 105
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 084)
Filtrer anmeldelser
3 084 resultater
Vurdering fra reisende
2 634
396
42
5
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 634
396
42
5
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 3 084 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Hotellet fremstår som rent og moderne. Betjeningen var veldig serviceinnstilte, og snakket godt engelsk.

Anbefaler hotellet til de som ønsker å bo sentralt ved det jødiske kvartalet, og gamlebyen.

Kan i tillegg anbefale restauranten som ligger i forbindelse med hotellet.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, hfjeld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Vi bodde fra 5 netter på hotellet, rom 214 Junior suite. Ett fantastisk rom, med et enormt bad. Rent og pent hotell. En grei beliggenhet i forhold til gamlebyen. Litt sjabby nabolag, for den som bryr seg om det. Flott frokost som inneholdt det meste. Fin restaurant i hotellet for middag, og bar også. Rikelig påfyll av toalettsaker. Veldig hyggelig personale i resepsjon og frokostsal. Kan virkelig anbefale dette hotellet. :-))

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, nftm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Det var et flott hotell sentralt. Rommene var romslige og rene. Vi hadde rom med vindu mot bakgården så vi hadde ikke noe problem med støy. Maten i restauranten var fantastisk. Og det var servicen også.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ragelis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Et helt supert hotell, med kjempe god service! Hotellet ligger i byen, men ligger likevel stille og rolig til. Bestilte biff der den ene dagen, og den er til å anbefale på det sterkeste! Rommene er også rene og fine.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Hansen3195
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

En fint og stilig hotell. Ligger sentralt ift. Jødekvarteret, restauranter og barer. Fresht hotellrom, høyt under taket. Kritikk på rommet var at TV kanaler var svært av dårlig kvalitet, bildet hoppet og var uklart på samtlige kanaler. Vannet i dusjen varierte også veldig på temperatur. Litt enkel frokostbuffet. Hyggelig og blid betjening. Ellers godt fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, elises175
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser