Jan D
Innendørsbasseng
  • Novotel
1.6 km fra Metropolitan Boutique Hotel
2.9 km fra Metropolitan Boutique Hotel
Se flere hoteller i Krakow
2 881
2 881
Anmeldt 18. september 2023

Et flott hotell, men super service! Store fine rom og fint bad. Gode senger. Godt utvalg i frokostbuffeen. Svært nært det Jødiske kvarteret og bare 10min til gamlebyen. Hotellet hadde en liten koselig bakgård som vi benyttet flere ganger.

Dato for oppholdet: september 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Hilee_75
Anmeldt 1. juli 2023

Kan absolutt anbefale dette hotellet. Før ankomst var de veldig behjelpelige med både booking av turer og transport, samt å imøtekomme ønsker om fasiliteter på rommet.

Ved ankomst ble vi oppgradert uten forespørsel fra oss og møtt av veldig hyggelig og imøtekommende ansatte. Rommet og hotellet er rent og har veldig bra standard. Hyggelig bar, restaurant og hage i bakgård. Beliggenheten var bra med kort avstand til det jødiske kvartalet med mange spennende og hyggelige restauranter. Gamle byen var heller ikke lenger unna enn ca 10-15 min gange.

Skal jeg til Krakow igjen, blir det Metropolitan Boutique Hotel igjen.

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Roving50013157965
Anmeldt 9. mai 2023 via mobile enheter

Veldig bra hotell, godt isolert og hørte lite fra togene som passerer like i nærheten. Fine rom, men badene har dunkel belysning. Trivelig bar og hyggelig bakhage. God frokost. Hotellet har svært god service og veldig hyggelig personale.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, RoesslandL
Anmeldt 7. mai 2023

Vi er glad og fornøyd med valg av hotell. Vi ble oppgradert ved ankomst, noe vi setter stor pris på sammen med en flaske musserende vin som absolutt var god.
Betjeningen var hjelpsom og smilende, og rommet stort og rent.

Kort vei til Krakow’s gamleby Stare miasto og Kazimierz det gamle jødedistriktet med Markedet på Plac Nowy hvor du kan spise gatemat.
Ja, vi valgte rett hotell……..og kommer vi tilbake til Krakow kommer vi tilbake til Metropolitan Boutique Hotel🥰❤️

Romtips: Velg dette hotellet
Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, LailaA555
Anmeldt 14. oktober 2019

Hotellet har god standard (men vegg til vegg teppe på rommet) God frukost. Beliggenheten er bra med ca. 10 min. til gamlebyen og 3-4 min til det jødiske kvarter. Svært stille hotell for oss som hadde 4. etg. og ut mot bakgård

Romtips: Rom i 4.etg. mot bakgård
Dato for oppholdet: oktober 2019