Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bad”
Anmeldelse av The Dog in the Fog

The Dog in the Fog
Vurdert som nr. 572 av 2 269 Restauranter i Krakow
Kjøkken: Polsk
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Sjefen var frekk og stirret på oss..
Han sa at jeg trengte underliv for at vi var litt høylytte...
han satt å drakk med gjestene og burde slappe av, da vi brukte mye penger der

Dato for besøk: november 2018
Takk, 757heleneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (273)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 273 anmeldelser

Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Et forferdelig sted, ble lurt av eieren. Ikke gå hit.
Dårlig service og eieren er det dårligste menneske jeg har møtt.
Mitt mastercard ble i tillegg dobbelt belastet.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Jo V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2017

Var innom for en øl. En meget trivelig brun pub med det rette trykket. Her kunne jeg faktisk vært oftere.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 371franki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2017

Vi har vært her mange ganger og har alltid blitt tatt godt imot. Anbefales på det sterkeste. Kjekk betjening, godt øl.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Oddny E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2015 via mobile enheter

Artige lokaler, hyggelig betjening. Vi bestilte et utvalg av dumplings og kylling med BBQ saus. Ikke de mest spennende rettene, men helt OK en torsdagskveld. Gode drinker.

Dato for besøk: august 2015
Takk, oddarner2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på The Dog in the Fog, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i The Dog in the Fog? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.