Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Bonerowska Restaurant - STENGT

Bonerowska Restaurant
Prisklasse: USD 3 - USD 9
Kjøkken: Polsk
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

God velsmakende mat, og god service. Vår servitør Joanna var en oppmerksom og trivelig dame.
Anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Jan Å
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The Bonerowski ... G, Dyrektor generalny på Bonerowska Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018
Google-oversetting

Dear Jan Å,

Thank you for you recent dining experience at the Bonerowska Gourmet Steak&Fish - we are happy to receive such a great comment. I will share it with Joanna.

Looking forward to serving you great food and drinks next time you visit Krakow.

Regards
Marcin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (566)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 566 anmeldelser

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

God middag, nydelig dessert, og super service av kjernekaren Damian Anbefaler absolutt å prøve ut denne restauranten!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Kathrine W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The Bonerowski ... G, Dyrektor generalny på Bonerowska Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Google-oversetting

Dear Kathrine W,

Thank you for choosing our restaurant. We are so delighted to see such a great review. I will personally share it with the team, especially Damian.
Looking forward to welcoming you here during your next stay in Krakow.

Sincerely
Marcin Ziobro
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Servitøren Damian gjorde besøket til en fantastisk opplevelse! Luksuriøs opplevelse med meget god biff og helt nydelig sjokoladesufflet!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Voyager11376198799
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The Bonerowski ... G, Dyrektor generalny på Bonerowska Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Google-oversetting

Dear Voyager11376198799,

Thank you for choosing our restaurant - we are happy to receive such a great comment. I will personally share it with Damian.

Looking forward to serving you great food and drinks next time you visit Krakow.

Regards
Marcin Ziobro
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Meget fornøyd med besøket. God mat og drikke! Damian, en servitør med god service og herlig humor! ☺️☺️

Dato for besøk: november 2018
Takk, Flyer30589603851
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The Bonerowski ... G, Dyrektor generalny på Bonerowska Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Google-oversetting

Dear Flyer30589603851,

Thank you for being our Guest at the Bonerowska Gourmet Steak&Fish Restaurant. We are passionate about food - from sourcing the best quality premium meats, through cooking process and finishing dishes to reach the tables of our Guests.
We do our best to offer traditional Polish hospitality in this boutique place in the heart of Krakow Main Square.

Looking forward to welcoming you again.

Sincerely
Marcin Ziobro
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Kjempe fin plass og god atmosfære. Damian, vår servitør, behandlet oss som gudinner. Maten smeltet på tunga!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Trail63568272865
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The Bonerowski ... G, Dyrektor generalny på Bonerowska Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Google-oversetting

Dear Trail63568272865,

Thank you for your recent dining experience at our restaurant. I am really glad to see you valued the service provided by Damian.

The food we serve at the Bonerowska Gourmet Steak&Fish is a combination of carefully selected fresh ingredients (especially premium meats), passion of our cooks and enthusiasm of our waiters.

Looking forward to welcoming you during your next visit to Krakow.

Sincerely
Marcin Ziobro
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bonerowska Restaurant, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din