Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 91
USD 82
Vis tilbud
TripadvisorUSD 82
Hotels.com
Expedia.comUSD 91
PricelineUSD 82
CheapTicketsUSD 91
TravelocityUSD 91
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (281)
Filtrer anmeldelser
281 resultater
Vurdering fra reisende
177
82
14
7
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
177
82
14
7
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 281 anmeldelser
Anmeldt 13. november 2018

Bestilte gjennom hotell.com. Fint hotell,store rom. Godt med aircondition på rommet. God service. Frokosten var veldig bra, da du kunne bestille egg i ulike varianter. Fikk tom cappuccino til frokost, dette måtte bestilles, men følgte med i prisen.
Kommer til å bruke dette hotellet igjen da det var kort avstand til torget,
Anbefales

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, hegehauge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hotel_Wit_Stwosz, Kierownik sprzedaży på Wit Stwosz Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019
Google-oversetting

Dear hegehauge,
Thank you for giving us a perfect rating and for recommending our hotel to other travelers. We are happy to know that we met all your expectations! We hope to see you soon in Kraków. Best regards, Aleksnadra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2018 via mobile enheter

Booket hotellet gjennom Booking.com ved å se på tilbakemeldinger fra andre gjester , og det svarte til forventningene . Rimelig pris, flott service, god frokost, store rom,rent og pent og rett ved markedsplassen og Maria kirken. Kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ninahI6963QD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hotel_Wit_Stwosz, Kierownik ds. gości på Wit Stwosz Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018
Google-oversetting

Dear Nina, I am glad to hear that you enjoyed your stay with us and that you would recommend us to a friend. We hope to welcome you back to the hotel in the near future. Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2017

Familie på fire, leide to rom. Begge rommene var veldig fine og ordentlig, ryddige og rene. Rommet ble ryddet og vasket hver dag. Frokosten var ypperlig, og i tillegg til "standard frokost" med rundstykker, frokostblanding og pålegg, var det også mulig å bestille varm mat som toast og pannekaker! Veldig hyggelig personale også. Alt i alt svært fornøyde!

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Synnemolnes98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2016 via mobile enheter

Et lite og trivelig hotell 4min å gå fra tøyhallen/torget. Rene store og lite slitte rom, svært serviceminded betjening, fantastisk fin stemningsskapende frokostsal med god frokost.
Har vært her før, trivdes stort og kom nå igjen. Fremdeles godt innenfor og godt over våre forventninger, så vi kommer nok tilbake og anbefaler det på det sterkeste til hvem som helst :)

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Ronny R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2016 via mobile enheter

Flott hotell med hyggelig og hjelpsomt personell. Veldig bra rom;reint, flott bad og gode senger. Store rom med god plass for ekstra senger. Frukosten på hotellet var super, alt du trenger og mere til... Hotellet sin beliggenhet er heilt super i forhold til kort gangavstand til park området, shoppingsenter og til Markedsplassen m.m i byen.

Dato for oppholdet: mai 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Pathfinder496955
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hotel_Wit_Stwosz, Kierownik sprzedaży på Wit Stwosz Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2016
Google-oversetting

Dear Helga Ø,

Thank you very much for your kind review. We are very happy that our staff was welcoming and we are delighted that you enjoyed the location of Wit Stwosz Hotel, as well as rooms and our breakfasts! We hope that you will stay with us again, soon!

Best regards,
Aleksandra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser