Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zalpianki - en gourmet opplevelse i en park”
Anmeldelse av Zalipianki Ewa Wachowicz

Zalipianki Ewa Wachowicz
Vurdert som nr. 272 av 2 238 Restauranter i Krakow
Kjøkken: Polsk
Omgivelser: Stare Miasto
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

En venn og jeg valgte denne restauranten, litt tilfeldig, i sommer, og det viste seg å være et godt valg. Vi ble raskt oppdaget og geleidet til et bord. Vår servitør, Franciszek, var veldig behjelpelig når det gjaldt våre vurderinger av mat, og ikke minst, valg av vin som matchet våre retter. Rettene var veldig godt framstilt og velsmakende. Vi kommer gjerne tilbake og allerede til frokost neste dag.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, roy_thorbergsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (323)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 323 anmeldelser

Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Dumpet innom denne restauranten etter en lang dag i byen. Ble meget positivt overrasket.
Fin atmosfære, veldig oppmerksom servitør og meget god mat.
Anbefales

Dato for besøk: november 2018
Takk, WencheHR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

God mat og hyggelig atmosfære. Kelneren kom med gode anbefalinger. Maten kom raskt. Desserten (sjokoladekaken) var veldig god!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, linnvk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mai 2018 via mobile enheter

Ser fint ut,men litt smakløst for min del. Velger noe annet neste gang. Trivelig kelner. Godt øl og fint lokale

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 684kjerstia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. april 2018 via mobile enheter

Dette stedet hadde vi lagt merke til. Flott beliggenhet vest for torvet i parken som omkranser gammelbyen. Hyggelig med nydelig polsk mat, topp service og «bare» polske gjester. Anbefales sterkt hvis man ønsker en hyggelig kveld utenfor turistløypa

Dato for besøk: april 2018
Takk, ToreSAlanya_Tyrkia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Zalipianki Ewa Wachowicz, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Zalipianki Ewa Wachowicz? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.