Flott museum med lang kø. Kjøp billetter på forhånd, så slipper du rett inn. Anbefaler å velge tur med guide, da får du en mye mer interessant opplevelse.
Schindler fabrikk var i gåavstand fra hotellet var og en opplevelse og se og høre historien fortalt. Dette gjør at filmen Schindlers liste må sees en gang til.
Visste jo endel ang Schindler fra tidligere. Men likevel sterkt å få være på fabrikk-museet. Veldig bra laget. Sterke inntrykk. Går fint an å reise dit på egen hånd. Men kanskje greitt med guide, ift info på forståelig språk.
Verd et besøk om du har interesse for historie.
Guidingen gikk for raskt og var vanskelig å forstå for en gjeng med 16-åringer.
Eit greit museum med mykje historikk frå 2. Verdskrig og jødenes stilling. Litt skuffande at vi ikkje fekk vite meir om fabrikken og Schindler. Eller var flisene med hakekors og flagga, noko som gjorde inntrykk. Elendig guide!
Vi besøket museet med en av guidene fra "walkative! Free walking tour". Vi har hatt god erfaring med de på andre guidede turer, men denne guiden skuffet litt. Guiden snakket veldig raskt og hoppet over deler av utstillingen, men det hun fortalte var veldig bra.
Mange av plakatene var kun på polsk, så uten guide kunne vi ikke vite hva som sto. Det var mulig å gå gjennom utstillingen etter omvisningen, noe jeg anbefaler.