Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og kaffe”
Anmeldelse av Bianca

Bianca
Vurdert som nr. 47 av 2 096 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Vi spiste middag her, dagens suppe og pasta. Nydelig mat, pent anrettet. Dessert: pistasj tiramisu og sjokoladefondant, nydelig det også. Hyggelig og intimt lokale, betjeningen var helt ok.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Kristinx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bianca_Ristorante, Kierownik på Bianca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019
Google-oversetting

We would like to thank you for writing opinion on TripAdvisor. We are glad to read that our cuisine and service satisfy your expectations. Thank you for choosing us and hope to see you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 939)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 1 939 anmeldelser

Anmeldt 14. januar 2019

Fantastisk koselig forholdsvis liten restaurant midt på det gamle torget. Super god mat og en helt upåklanderlig atmosfære og personale!! Anbefales på det sterkeste!!! Kommer til å spise her igjen hvis jeg kommer tilbake til Krakow! Igjen, fantastisk opplevelse!!

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Helene A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bianca_Ristorante, Kierownik på Bianca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019
Google-oversetting

Every time when we hear such nice words about us want to give even more and more.
Thank you very much

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Vi besøkte resrauranten i romjula. Maten var helt nydelig. Det samme var vinen. Smilende servitører som virkelig kunne sitt. Fin atmosfære restauranten.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, KristinArvesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bianca_Ristorante, Kierownik på Bianca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2018
Google-oversetting

We are pleased that we were able to make you happy with our dishes.
Come again, if you're in Krakow.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Vi ble møtt av en hyggelig kelner og fikk bordplass uten reservasjon. Kelneren var veldig hjelpsom med hva som passet godt sammen i forhold til forrett og hovedrett, og vi fikk veldig god vin til maten. Han sjekker ofte innom, men var ikke påtrengende. Maten var helt fortreffelig! Vi bestilte andebryst til hovedretten som var utrolig god sammensetning av smaker på samme tallerken. Sjokoladefondanten til dessert hadde veldig god smak av sjokolade. Prisene var gode i forhold til hva som ble servert. Anbefales om du skal til/er i Krakow!

Dato for besøk: november 2018
Takk, mansarius
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bianca_Ristorante, Kierownik på Bianca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Vi kom inn i et hyggelig og litt hektisk miljø- som å komme inn i kjøkkenet til Bianca. God rosévin. Alle fire ville ha biff i kveld- god forklaring og forslag om mer grønnsaker. En bar tydelig på at biffen måtte være rå- til tross for dette ble det servert fire medium. Det ble sagt ifra, men det er jo for sent. Man vil gjerne spise sammen. God Malbec til. Tiramisu med pistasj er en vinner.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 706marianneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bianca, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Bianca? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din