Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kommer ikke til å anbefale denne restauranten til noen. Spiste ikke opp noe av maten, og jeg var ganske sulten….”
Anmeldelse av Bianca

Bianca
Vurdert som nr. 83 av 2 232 Restauranter i Krakow
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Lite smak av maten.
Finnes mye bedre her i krakow. Stusselig mat. Og dårlig service. Føltes ut som at de som jobber her ville at vi skulle dra.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Odyssey27438949317
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bianca_Ristorante, Agency / Consultant på Bianca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2021
Google-oversetting

Thank you for your comment.
We are sorry that your impression about our restaurant was not good.
We always try to do our best in the service and in the level of
dishes we serve in our restaurant. We hope that you will give us next
chance to prove that we are exceptional.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 960)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 960 anmeldelser

Anmeldt 30. desember 2019

Fantastisk god mat, vi stoppet tilfeldig for å spise lunsj, og fikk velsmakende salat og pasta og nydelig vin til. Billig var det også. De har en Michelin stjerne også, og det fortjener de.
Vi bestilte bord til middag neste dag, og ble ikke skuffet

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, Mona B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bianca_Ristorante, Manager på Bianca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2020
Google-oversetting

Every time when we hear such nice words about us want to give even more and more.
Thank you very much

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2019

Litt tilfeldig at vi besøkte dette stedet, og helt uten forventninger stoppet vi for å spise lunsj.
Vi ble møtt av hyggelig betjening som åpenbart kunne sine ting. Vi fikk god veiledning og anbefalinger. I løpet av de dagene vi var i Krakow spiste vi her flere ganger uten å bli skuffet.
Vår lokale favoritt! Anbefales.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 430dagl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bianca_Ristorante, Manager på Bianca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2019
Google-oversetting

Nice to hear that.
We are glad and welcome back.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Nydelig mat og drikke, flott service og trivelig atmosfære ⭐️
Vi var der to ganger ila fire dager

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, asboll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bianca_Ristorante, Kierownik på Bianca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019
Google-oversetting

First of all we would like to thank you for putting review on Trip Advisor. We are very pleased that you appreciated our cuisine. We would like to invite you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2019 via mobile enheter

Kjempegod mat. Nydelig dessert. Hyggelig betjening. Nært ved gamlebyen. Vårt andre besøk ved denne restauranten.

Dato for besøk: november 2019
3  Takk, 600maritp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bianca_Ristorante, Manager på Bianca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2022
Google-oversetting

Thank you very much for your review.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bianca, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Bianca? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.