Et godt måltid, og en service minded og positiv servitør , Servitøren vår var Aleksandra. Veldig fornøyd😊👍
Thank you for your very kind words .We are delighted to read that you were fully satisfied with food and service in La Grande Mamma.
17–21 av 1 978 anmeldelser
Fantastisk mat og supert personell, som gjorde alt for at vi skulle ha det hyggelig. Var flik Egil og hjelpe med viner , fåhva som de synes var bra. Det samme med maten. Det ble et veldig godt måltid
Vi hadde en veldig hyggelig servitør Aleksandra.
Thank you for your lovely review. We are delighted that satisfy your expectations. Hopefully we will see you again.
Fornøyd med både mat (pizza og pasta) pluss for super service. Anbefales på det sterkeste 🤗 maten ble servert raskt og servitør var tilgjengelig under hele besøket
Servicen var veldig bra og maten var kanon god, spesielt pastaen var en smaks opplevelse, veldig fine lokaler spesielt nede i kjelleren
Restauranten ligger lett tilgjengelig i gamlebyen, sentralt hvis du vil følge med på hva som skjer. Vi spiste lunsj med spicy fiskesuppe og spagetti med spinat mm. Hyggelig service, fulgte oss opp hele tiden. Som en liten gest fikk med småkaker i en papirpose 😊