Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polske smaker”
Anmeldelse av Pod Aniolami

Pod Aniolami
Vurdert som nr. 109 av 2 269 Restauranter i Krakow
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 32
Kjøkken: Polsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Store grupper, Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Vi ønsket å spise et skikkelig polsk måltid, og fant derfor frem til denne restauranten som ligger et par minutters gange fra hovedtorget. I tillegg til en omfattende meny med tradisjonelle polske retter, er lokalene veldig stilfulle. I kjellerlokalet får man virkelig følelsen av å være på et middelalders gjestebud. Ulempen var at det var benker langs veggen, og her var det veldig ubehagelig å sitte. Samtlige av oss var fornøyde med maten. Både villsvin og and var mørt og godt, og helgrillet ørret var helt perfekt. Servitøren vår var oppmerksom og tilstede. Absolutt en flott opplevelse.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 609)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 2 610 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018

Vi var her i August 2017 etter anbefaling fra noen Norske venner, restauranten var utrolig koselig i en kjeller langt unna bakken. De hadde rotet litt med bordbestillingen vår så vi måtte vente 5-10 min - som et plaster på såret fikk vi en flaske prosecco på deling, virkelig god service.
Vi spiste villsvin etter å ha hørt mye bra om det, men vi var ikke imponert - kjøttet var tørt og det smakte lite.
Restauranten får topp score for service og interiør, maten trekker dessverre ned for vår del.

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Camzo81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. oktober 2018

Vi bestilte stor meny, åtte retter og fikk en veldig smakfull og mettende rundreise i polsk og Krakows kjøkken. Her ble det andebrystfileter, piroger/dumplings, suppe, and, vilsvin mm. De polske vinene var absolutt tilfredsstillende til maten. Serveringspersonalet var passe oppmerksomme og det ble en riktig mettende aften.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Arnebern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018

Vi gikk for retter og veldig fornøyd frem til hovedrett som var villsvin. Denne var tørr. ellers super fornøyd med besøket.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, olehaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2018 via mobile enheter

Jeg kom tilfeldig innom denne restauranten og ble imponert av interiøret. Veldig sjarmerende. Flotte lokaler og hyggelige servitører. Jeg valgte en tastermeny for å få en smak av Polen. Maten var helt OK. Jeg byttet hovedrett da andebryst grillet på trekull hørtes fristende ut. Dessverre skuffet det mest. Kjøttet lå i grillen innpakket i folie, og hadde nok ligget lenge. Det var tørt, hardt kjøtt, helt grått, og med bløtt og seigt skinn. Skuffende.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, LivV269
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pod Aniolami, så også på

Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Pod Aniolami? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.