“Super god Polsk, anbefales et besøk”
Anmeldelse av U Babci Maliny

U Babci Maliny
Få mat levert
Vurdert som nr. 37 av 157 Smått og godt i Krakow
Kjøkken: Polsk, Østeuropeisk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Veldig koselig Polsk restaurant. Vi var tre vennepar som besøkte denne restauranten i juli, og alle var super fornøyde med både mat og service. Servitørene var veldig hyggelige og komme med mange gode anbefalinger som falt i god smak. Det var mye mat til en rimelig penge. Suppen kostet rundt 25 zlt ca 55kr og hovedrettene lå på rundt 35-60 zlt 73-130kr og en god flaske vin 90 zlt og en 0,7 øl 19 zlt - 42kr

Takk, solobrus g

Anmeldt 3. april 2019 via mobile enheter

Ca 5 min gange fra Rynek, rett over gaten til teateret ligger denne koselige uformelle restauranten. En liten perle i to etasjer. Overdådig innredning, live musikk, piano, i helgene. Nydelig mat til helt greie priser. Langt under de du finner nærmere Rynek.
Stor meny, det meste er tradisjonell polsk velsmakende mat. Store posjoner. Vil spesielt anbefale gulasj, som serveres i brød, og grillet røkt ost med tranebær. Serveringspersonalet snakker godt engelsk og informerer godt om de ulike rettene.
Vi kommer tilbake

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Valeduck
Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

Restauranten er litt bortgjemt, men vi fant frem med kart. Stort utvalg av tradisjonell mat. Prisene var rimelig og porsjonene store. Hyggelig atmosfære og god service. Snbefales virkelig!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 671maritr
Anmeldt 13. juli 2017

Restaurant serverer varierte matretter men absolutt verdt å smake de polske nasjonale mattretter. De er servert fint og smaker deilig. Service er veldig bra

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Mena12345
Anmeldt 12. april 2017 via mobile enheter

Rustikk kjellerrestaurant godt gjemt i bakgården. Popular med typisk polsk mat. Bestilles ved disk og du rydder selv bordet!

Dato for besøk: april 2017
1  Takk, Ove Brude K

Reisende som så på U Babci Maliny, så også på

Krakow, Lesser Poland Province

Krakow, Lesser Poland Province

Har du vært i U Babci Maliny? Del dine erfaringer!