Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Maha Punye Ayurveda - Massage Studio
Åpen i dag: 09:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
fantastisk

Jeg var sammen med min datter hos MPA massane studio. Det var Enav de beste massasje som jeg har... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 20. september 2022
Behzsd
Amazing!

Hadde full kroppsmassasje. Var helt fantastisk! Har vært der før, å kommer definitivt til å komme... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 16. desember 2019
Anette-Helle
,
Stavanger, Norge
Les alle 249 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Krakow
fra USD 45,57
Mer informasjon
fra USD 35,14
Mer informasjon
fra USD 39,53
Mer informasjon
fra USD 64,79
Mer informasjon
Anmeldelser (249)
Filtrer anmeldelser
249 resultater
Vurdering fra reisende
231
15
1
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
231
15
1
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 249 anmeldelser
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

4 stykker på venninnetur, fantastisk massasje. 2 timer individuelt tilpasset massasje med deilig varm olje. Flinke imøtekommende ansatte. Et lite massasjestudio som har bare 2 behandlingsrom, veldig hyggelige lokaler. Vi fikk timer i 2 runder. Veldig lett å bestille på mail, svarte raskt, snakker godt engelsk. Ligger 15min taxitur fra sentrum, betalte bare 13zt med Uber. Anbefales!!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, anne_hatletveit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. april 2018 via mobile enheter

Super fornøyd med god service, fantastisk massasje.. Og meget hyggelig betjening.Anbefales.. ligger litt utenfor «bykjernen» men billig med Taxi..

Dato for opplevelse: april 2018
1  Takk, siwj2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. januar 2018

Stedet ligger et kvarter med taxi fra gamlebyen. En av de beste massasjene jeg har fått. Hyggelige ansatte!

Dato for opplevelse: januar 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Kim-Thuy P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. oktober 2017

Ett lite stykke der vi bodde i Krakow men det er Den beste massasjen jeg noensinne har hatt. Vil definitivt tilbake hit. Taxi er billig i Polen. Reserver time og ta turen hit!

Dato for opplevelse: juni 2017
1  Takk, Veronika H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juni 2017

Vi var 5 par som reiste til Krakow, leste om massasje studioet på tripadvisor, og 6 stk av oss bestemte oss for å prøve det ut, flere av oss synes det var et stykke å reise, men det var så verd turen, en veldig god massasje fikk vi hele gjengen. Kommer gjerne tilbake når vi er i Krakow igjen. Kjempekoselige jenter, veldig blide, og vi fikk god informasjon og tips.

Dato for opplevelse: mai 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, MereteF54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser