Maha Punye Ayurveda - Massage Studio
Amazing!

Hadde full kroppsmassasje. Var helt fantastisk! Har vært der før, å kommer definitivt til å komme... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 16. desember 2019
Anette-Helle
Stavanger, Norge
Fantastisk

Anmeldt 23. april 2019
451carinaj
Trondheim, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Krakow
Anmeldt 16. desember 2019

Hadde full kroppsmassasje.
Var helt fantastisk!
Har vært der før, å kommer definitivt til å komme igjen. 👍🏻😄

Dato for opplevelse: desember 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Anette-Helle
Anmeldt 23. april 2019 via mobile enheter

Massasje med peeling i 90 minutter. Helt magisk! Renslig, behagelige dufter, hyggelig personale. Anbefaler en tur hit!

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, 451carinaj
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Vi er et kresen par når det gjelder massasje. Har ikke alltid vært lett å finne gode og flinke massører. Det har vært enten eller, som regel får kjæresten min en flink massør og jeg som regel dårlig. Her var begge veldig imøtekommende, hyggelige og serviceinnsilte. De var opptatt av våres behov og tilpasset det. Kjæresten min var høygravid og fikk en gravidmassasje og jeg en "deep" massasje.
Veldig profesjonelle, de gikk etter punkter eller områder der vi hadde vondt og mer behov uten at vi måtte be om det. Her får du ordentlig og profesjonell massasje, ikke bare smøring og berøring som mange andre steder. Vært å ta turen.

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, MinhKlovn
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

4 stykker på venninnetur, fantastisk massasje. 2 timer individuelt tilpasset massasje med deilig varm olje. Flinke imøtekommende ansatte. Et lite massasjestudio som har bare 2 behandlingsrom, veldig hyggelige lokaler. Vi fikk timer i 2 runder. Veldig lett å bestille på mail, svarte raskt, snakker godt engelsk. Ligger 15min taxitur fra sentrum, betalte bare 13zt med Uber. Anbefales!!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, anne_hatletveit
Anmeldt 16. april 2018 via mobile enheter

Super fornøyd med god service, fantastisk massasje.. Og meget hyggelig betjening.Anbefales.. ligger litt utenfor «bykjernen» men billig med Taxi..

Dato for opplevelse: april 2018
1  Takk, siwj2018