“Mat dårlig tilbredt”
Anmeldelse av Restauracja Sukiennice

Restauracja Sukiennice
Vurdert som nr. 307 av 2 972 Restauranter i Krakow
Kjøkken: Polsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 24. juni 2019

Spiste lunch her 21.06.2019. Hvitløksreker god smak og fin kvalitet på rekene, men vår mening er at denne retten Må være varm, denne var lunken. Anderetten, halv and, ekstremt tørr, grønsakene var innstekt til det ugjenkjennelige, rødkålen smakte godt. 2 spiste kyllingbryst, begge var ekstremt tørre, ellers godt med grønnsaker. Wienersnitslen, som en spiste, var uspiselig og så slik ut også, måtte sette igjen 2/3 deler. Betjeningen virket lite interessert og lite serviceminded.

1  Takk, Hans Erik G
MarketingTeamKRK, Kierownik ds. PR på Restauracja Sukiennice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2019

Vi er glade for at du likte noen av rettene. Vi beklager manglene, og vi håper at vi vil kunne se deg igjen. Da vil vi prøve å gjøre alt perfekt.

Anmeldt 20. juni 2019 via mobile enheter

Flere servitører på jobb men ingen av dem viser interesse til å utføre jobben sin. Roter med bestilling og fikk ikke det vi spurte om. Kommer ikke hit igjen.

3  Takk, henrikbrnd
MarketingTeamKRK, Kierownik ds. PR på Restauracja Sukiennice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2019

Vi er veldig lei meg for situasjonen. Dette skal ikke skje. Din mening er sendt til personen som er ansvarlig for rommet. Vi håper at til tross for dette arrangementet, vil vi kunne være vert for deg i vår restaurant.

Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Fin plassering og uteservering. Fikk feil drikke, feil mat og kald mat. Underbemannet. Alt tok lang tid.

1  Takk, gardfrodeh
MarketingTeamKRK, Kierownik ds. PR på Restauracja Sukiennice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2019

Vi beklager at du ikke likte de bestilte rettene. I slike tilfeller må du rapportere problemet til tjenesten. Gjestene på vår restaurant er det viktigste for oss. Hvis vi kan kompensere på noen måte, vennligst send denne uttalelsen til: info@sukiennice-restauracja.pl

Anmeldt 11. mai 2019 via mobile enheter

Vi var her før jul og var veldig godt fornøyd, men denne gang var en skuffelse. Vi ventet 40 minutt før vi ble viet oppmerksomhet, og det tok minst 15 minutter før drikken kom på bordet. Maten var ok, men ikke noe mer. Anden var tørr og sauerkrauten til samboer var ramsalt. Hyggelig betjening når vi først fikk kontakt, og trivelig interiør. Tviler på om dette stedet blir vårt førstevalg igjen.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, TunsbergThorsen
MarketingTeamKRK, Kierownik ds. PR på Restauracja Sukiennice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2019

Vi beklager at du var ulykkelig. Vi anbefaler telefonbestilling av bord. I en situasjon der det er mye trafikk, må du virkelig vente på et bord. Vi håper at du vil gi oss en ekstra sjanse, og de vil bli fornøyd.

Anmeldt 2. februar 2018

Vi bestilte kalveshnitzel med jegersaus til. Smakte helt fortreffelig. Koselig sted, litt sånn bierstube-aktig. Kan anbefales.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Heidi H
AgencjaKreatywnaFIKA, Kierownik ds. PR på Restauracja Sukiennice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2018

Thank you for the visit and your nice review :)

Reisende som så på Restauracja Sukiennice, så også på

Krakow, Lesser Poland Province

Har du vært i Restauracja Sukiennice? Del dine erfaringer!