Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 12:00 - 22:00
Se gjennom høydepunkter
Beste ved hele turen til Krakow.

Veldig bra spa. Du blir tatt godt imot og forklart alt. Fantastisk å være inni grotta å bli vasket... les mer

Anmeldt 16. desember 2023
201annetteh
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Herlig opplevelse

Behagelig mottatt og bra Behagelig. Vi tok hamman massasje og vi gikk ut med en ny kropp. Skrubb... les mer

Anmeldt 3. desember 2023
Berit
via mobile enheter
Les alle 722 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Krakow
fra kr 469,55
Mer informasjon
fra kr 385,27
Mer informasjon
fra kr 782,58
Mer informasjon
fra kr 276,91
Mer informasjon
Anmeldelser (722)
Filtrer anmeldelser
722 resultater
Vurdering fra reisende
667
26
17
9
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
667
26
17
9
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 722 anmeldelser
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Beliggende relativt sentralt i Krakow. Behandling som lovet, men reagerte på at jeg ikke fikk hodepute når jeg lå på ryggen på massasjebenken og over forskjellen på hvor store deler av kroppen som ble dekket av leire på oss to. Behandlingen skulle ta omtrent 3 timer, men varte i litt over 2 timer.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Jeg OK kjæresten bestilte hammam rituale og 45 min. Massage. Dette tok til sammen nesten to timer. Tiden gikk så kjapt og dette var en av de mest fantastiske opplevelsen jeg har hatt. Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Rosanoff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Koselig sted, får time på dagen. Da vi bestilte var det 30 min. Til neste ledige time, vi fikk da servert god te. Hyggelig personal. Bestilte Hammam rituale samt 45 min. massasje. Stedet for deg som vill ha full avslappelse!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, 323sveinarnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juni 2018 via mobile enheter

Proft sted hvor vi fikk time på dagen. God forklaring på hva som skulle skje. Vi fikk klassisk massasje i samme rom. Utrolig flinke folk! Veldig rent og ryddig. Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Ida H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. mars 2018 via mobile enheter

Helt fantastisk opplevelse! Anbefales på det varmeste ! God service! Vi kommer gjerne tilbake! Turens høydepunkt.

Dato for opplevelse: mars 2018
1  Takk, Siv Mari K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser