Deilig avslutning på en fin helg i Krakow. Fantastisk massasje og dampbad. Hyggelige ansatte og... les mer
Dette var en helt fantastisk opplevelse. Gjestfrie, dyktige og serviceinnstilte samtlige av de som... les mer
Vi var fire damer som hadde forhåndsbestilt behandling. Når vi kom dit prøvde de å selge inn mer behandlinger. Vi fikk så noen forferdelig tresko vi måtte bruke, men ble humor og latter av dette. Får utlevert papirundertøy som er veldig greit når man får behandling. Vi fikk behandling alle 4 likt, ansiktsscrub og massasje. De var veldig flinke.
Vi ble ikke tilbudt noe vann etter behandlingen. Det var rett inn og ut igjen. Savnet Spa opplevelsen et sted man kan slappe av og kose seg. Men et bra sted for kun behandling.
Beliggende relativt sentralt i Krakow. Behandling som lovet, men reagerte på at jeg ikke fikk hodepute når jeg lå på ryggen på massasjebenken og over forskjellen på hvor store deler av kroppen som ble dekket av leire på oss to. Behandlingen skulle ta omtrent 3 timer, men varte i litt over 2 timer.
Jeg OK kjæresten bestilte hammam rituale og 45 min. Massage. Dette tok til sammen nesten to timer. Tiden gikk så kjapt og dette var en av de mest fantastiske opplevelsen jeg har hatt. Anbefales!
Koselig sted, får time på dagen. Da vi bestilte var det 30 min. Til neste ledige time, vi fikk da servert god te. Hyggelig personal. Bestilte Hammam rituale samt 45 min. massasje. Stedet for deg som vill ha full avslappelse!
Proft sted hvor vi fikk time på dagen. God forklaring på hva som skulle skje. Vi fikk klassisk massasje i samme rom. Utrolig flinke folk! Veldig rent og ryddig. Anbefales!
Helt fantastisk opplevelse! Anbefales på det varmeste ! God service! Vi kommer gjerne tilbake! Turens høydepunkt.