Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 123
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 123
Vis tilbud
Trip.com
USD 124
USD 119
Vis tilbud
SPAR USD 5
Expedia.comUSD 123
TravelocityUSD 123
Agoda.comUSD 124
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 488)
Filtrer anmeldelser
1 488 resultater
Vurdering fra reisende
1 308
140
35
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 308
140
35
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 488 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2019

Betmanowska er et perfekt hotell for deg som skal på vennetur eller partur. Vi ble møtt av utrolig hyggelige ansatte i resepsjonen hvor vi ble tilbudt musserende mens vi ventet på innsjekk. De var behjelpelig med alt fra veibeskrivelser, restaurantanbefalinger til transport til flyplass og attraksjoner. På rommet ble vi møtt med fersk frukt og mer musserende - perfekt start på en weekendtur.

Godt renhold, nydelig frokost og perfekt beliggenhet gjør dette til et førstevalg når vi skal til Krakow. Aldri har luksus vært så rimelig.

Dato for oppholdet: oktober 2018
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Magicka666
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zyta R, manager på Hotel Betmanowska Main Square Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2019
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you so much for sharing your recent experience while staying at Betmanowska Main Square Residence.
I am delighted to read that you personally enjoyed your stay . Thank you for your positive feedback. I look forward to your next stay and hope that our Aparthotel will be your preferred destination again.
Best Regards,
Zyta Rydzik
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019

Vi bodde her noen netter i slutten av mai 2019. Det var viktig å få bo nettopp på dette hotellet fordi vi var så fornøyd forrige gang, for 3 år siden. Og vi ble ikke skuffet! Denne gang fikk vi en juniorsuite, med vindu mot torget. Flott rom med god seng. God frokost, hjelpsom personale, topp plassering. Oppsummert: Meget vellykket opphold, igjen!

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Leif-OleT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zyta R, manager på Hotel Betmanowska Main Square Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2019
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for staying at Betmanowska Residence and for posting a nice review of your stay !
I’m glad, that we had the opportunity to be a part of your visit in Poland. I’m very happy to hear that we fulfilled all of your expectations. I hope, that after having such a positive experience, you will become a regular guest at our Aparthotel.
We are looking forward to welcoming you on your next visit.
Best Regards
Zyta Rydzik
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2019 via mobile enheter

Bodde her fra 17.mai til 19.mai.
Meger sentralt. Deilige, myke senger. Lite eller ingen støy til tross for at vi lå midt i sentrum. Boblebad på rommet. Frisk frukt og prosecco ved ankomst. Meget god aircondition. Gratis safe. Påfyll av gratis mineralvann hver dag. Rent og pent. Her vil vi gjerne tilbake til :)

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, AnneMarie292015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zyta R, manager på Hotel Betmanowska Main Square Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2019
Google-oversetting

Dear AnneMarie,
Thank you for the time you spent you to write a comment about our Betmanowska Residence.
We are glad that you appreciated our strengths at the same time we are pleased that your stay in Betmanowska Main Square Residence was successful.
We invite you in the future.
Greeting
Zyta Rydzik Manager
Betmanowska Main Square Residence

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2019

Vi tilbragte noen dager på Betmanowska i forbindelse med feiring av 30 års bryllupsdag. Hotellet valgt på grunn av beliggenhet og andre besøkendes anmeldelser.
Vi kan absolutt anbefale dette hotellet. Hotellet tilbyr hentetjeneste på flyplassen. Vel og merke betaler du, men enkelt å bli hentet på flyplassen og kjørt rett til hotellet til en grei pris. Betjeningen tok oss imot på en hyggelig måte, og på rommet ventet Proseco, frukt og sjokolade. Stort rom, stort bad og behagelige senger. Kjøleskapet ble fylt opp med mineralvann hver dag. Besøker gjerne dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, 383morten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zyta R, manager på Hotel Betmanowska Main Square Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2019
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for leaving your opinion at TripAdvisor about our Aparthotel.
Our staff works at a high level so you can feel warm and welcome and I see that they done good job.
I hope that the view of Krakow will make you come back to us very quickly
Best Regards,
Zyta Rydzik
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2019

Ved ankomst til hotellet ble vi tatt i mot av en hyggelig og hjelpsom betjening og vi fikk et glass Prosecco under innsjekkingen. Fikk og beskjed at det sto en avkjølt flaske prosecco, frukt og en god konfekt fra Art som vi kunne nyte på rommet. Kaffekapsler/te og mineralvann ble daglig fylt opp, inngikk i romprisen.
Hotellet ligger godt plassert på Main Square i gamlebyen , like ved bl.a. Mariakirken, og har fine rom. Det eneste som trekker litt ned er at vi fikk rom mot bakgården og det var litt lite. Neste gang vil vi be om rom mot Main Square.
Vi bestilte frokost på hotellets restaurant under hele oppholdet, god mat og et allsidig utvalg.
Før ankomst bestilte vi tur til saltgruvene via hotellet, noe som viste seg å fungere veldig bra. Ble bl.a. hentet i resepsjonen.
Siste dag fikk vi en flaske Chianti som takk for at vi hadde vært gjester på hotellet.
Bestilte vanlig transport til flyplassen, dagen før avreise.
Hotellet stilte da opp med en Rolls Roys med en veldig serviceinnstilt og hyggelig sjåfør, noe som gjorde oppholdet her helt perfekt.
Hotellet og betjeningen vet å verdsette kundene sine. Får oss til å føle oss spesielle.
Virkelig å anbefale.

Dato for oppholdet: april 2019
1  Takk, Knaad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zyta R, manager på Hotel Betmanowska Main Square Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for the time you spent you to write a comment about our Betmanowska Residence.
We are glad that you appreciated our strengths at the same time we are pleased that your stay in Betmanowska Main Square Residence was successful.
Yes, I am very proud of my staff who at every turn strives to make the stay of each of our guests memorable. I'm glad that it was also in your case.
We invite you in the future.
Best Regards
Zyta Rydzik
Manager
Betmanowska Main Square Residence

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser