“Vi var på juleshopping i Krakow”
Anmeldelse av Bierhalle Restaurant

Bierhalle Restaurant
Få mat levert
Vurdert som nr. 343 av 3 105 Restauranter i Krakow
Omgivelser: Stare Miasto
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 8. desember 2018

Vi ble tiltalt av navnet Bierhalle og gikk inn for øl og vin. De hadde en flott ølmeny med mye godt øl. Servicen var grei og de hadde mat, men det prøvde vi ikke. Grei priser ca euro 2,6 for 0,4 øl.

Takk, Per-Oscar K

Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Måtte vente 45 min på maten. Når den kom var det også feil mat. Måtte da vente nye 15 min.
Elendig service, og sure.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Hans-Petter P
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Var en helt gjennomsnittlig plass. Bra mat, bra vin, godt øl. Service bra. Priser som det er i nærheten av Main square.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, thomastP4668SD
Anmeldt 14. mars 2018 via mobile enheter

Meget godt øl her som er hjemmebrygget anbefaler hveteølet. Maten har vi desverre ikke prøvd enda...

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 54_gel
Anmeldt 31. august 2017 via mobile enheter

Bestilte steak og porkrib. Pommes frites og barbeguesaus var ekstra. Steak var bestilt medium, men kom nesten rått og kaldt. Også porkrib var iskald. Service ordnet så vi fikk varm mat etter en stund. Men pommes friten som kom ved siden av var da også iskald, ikke noe spørsmål om dette. Barbequesausen fikk vi heller ikke igjen. Med så mange flotte spisesteder i Krakow kan man fint unngå dette stedet. Vi anbefaler det ikke. Service, vin og øl bra....maten nei takk

Dato for besøk: august 2017
Takk, millamieli

Reisende som så på Bierhalle Restaurant, så også på

Krakow, Lesser Poland Province

Har du vært i Bierhalle Restaurant? Del dine erfaringer!