“Veldig fornøyd”
Anmeldelse av Qrudo Food & Wine

Qrudo Food & Wine
Vurdert som nr. 37 av 3 086 Restauranter i Krakow
Omgivelser: Kazimierz
Omgivelser: Kazimierz
Anmeldt 4. desember 2018

Vi var fire personer som spiste fantastisk god mat. Vi var innom mye forskjellig fra menyen og alle var fornøyde. Anbefales sterkt.

Takk, until_then66

Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Fint lokale, koselig inngangsparti. Restaurant ligge ved jødekvartalet, veldig sentralt. hyggelig besetning og god mat

Takk, TonjeST
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig perle med utrolig god mat og vin. Bra utvalg i vinkart, samt gode anbefalinger fra kelner. Hadde kaffe og dessert, fikk anbefalt vodka som dessertvin, overraskende godt. Verdt å besøke

Takk, karir128
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Fine lokaler, rask og hyggelig service og veldig god mat. Vi var i Krakow i 5 dager og dette var det aller beste måltidet vi hadde under oppholdet.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Stinemor
Anmeldt 30. mai 2018

Koselig restaurant som vi droppet innom. Rask og god service fra hyggelig kelner.
Lekkert dandert mat som også smakte godt - vårt beste måltid i Krakow denne gang.
Middag for to med vin, dessert og kaffe kom på ca. 700 kroner.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Hildegunn J

Reisende som så på Qrudo Food & Wine, så også på

Krakow, Lesser Poland Province

Har du vært i Qrudo Food & Wine? Del dine erfaringer!