“Fantastisk restaurant”

Albertina Restaurant & Wine
Vurdert som nr. 76 av 3 077 Restauranter i Krakow
Prisklasse: kr 116 - kr 1 161
Omgivelser: Stare Miasto
Omgivelser: Stare Miasto
Anmeldt 11. desember 2018

Hadde forhåndsbestilt til 22 personer, feiring av 60 årsdag. Maten (3-retters) var noe av det beste vi har spist. Gode viner og ikke minst et fantastisk personale som fulgte oss opp hele tiden. Denne restauranten kan virkelig anbefales.

1  Takk, RandiBerg

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Spennende og velsmakende retter med ypperlig presentasjon og service. Ta kelnerens forslag til etterretning og få en kjempebra mat og vin opplevelse. Desserten med reinlav anbefales👍

Takk, MonaS1519
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig mottakelse, vi fikk bord i et koselig lokale i vinkjelleren. Flott med anbefalte viner på glass. Maten var utsøkt og servicen upåklagelig.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 214cathrineh
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Måltidet startet med deilig champagne. Det satte oss i den gode stemningen med en gang. Vi bestilte lam og valgte en libanesisk rødvin fra 1999 til. Det ble en opptur. Ulike desserter, alle var godt fornøyd. Cocos var en vinner. Anbefaler stedet på det varmeste.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 706marianneb
Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter

Hyggelig og koselig sted! Vi ble godt mottatt selvom vi kom tidligere enn planlagt. Restauranten ligger sentralt i gamlebyen og har masse å by på. Vi hadde forhåndsbestilt tasting, noe vi absolutt ikke angrer på. En gastromatisk opptur etter en lang dag.

Noen bemerkninger;

For stor suppe servering. Denne kunne for enkelte fungert som hovedrett.

Pastaretten med hummer ble drept av for mye blomkål, dessverre.

Bytt ut desserten! Isen var smakløs og eplesalsa/sjokolade mangler dybde i smaksregisteret.

De skryter mye av sin prisvinnende dessert, men etter vår smak og mening skuffet denne veldig. Dessverre😏

Takk for praten og strålende servering!

Vi kommer gjerne igjen👍🏼

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, frankrobertn

Reisende som så på Albertina Restaurant & Wine, så også på

Krakow, Lesser Poland Province

Har du vært i Albertina Restaurant & Wine? Del dine erfaringer!